bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч з обміну досвідом від платформи «Тепле Місто»
02.04.2018

Зустрічі із обміну досвідом - це лекції, дискусії та екскурсії, що мають на меті сприяти передачі досвіду платформи «Тепле Місто» зацікавленим ініціативним групам і громадським організаціям.

Зустрічі з обміну досвідом — це програма передачі досвіду платформи «Тепле Місто». Вона націлена на зацікавлені ініціативні групи і громадські організації з різних міст та регіонів України і передбачає поїздку їхніх представників до Івано-Франківська та зустріч із командою «Теплого Міста». Це для гостей можливість дізнатися про те (і безпосередньо побачити), як платформа на практиці реалізовує принципи сталого розвитку міста й активізує ініціативи громади «знизу догори».

Комунікація відбувається у форматах лекцій, дискусій та екскурсій. На лекціях представники «Теплого Міста», координатори проектів і програм, діляться своїм ціннісним баченням, принципами роботи й інформацією про організаційну модель і напрямки діяльності платформи. Дискусії дозволяють обмінятися знаннями з учасниками заходу, відповісти на їхні запитання про проекти та особливості функціонування «Теплого Міста». Мета екскурсій — наочно продемонструвати результати різних програм і проектів платформи.

Найближчі зустрічі в рамках програми заплановані на 20 квітня та 29 червня. Якщо Ви маєте намір відвідати Івано-Франківськ і ознайомитись із досвідом платформи «Тепле Місто», просимо заповнити реєстраційну форму.

Контакти

  • warm.if.ua/
  • Платформа «Тепле Місто»
  • https://www.facebook.com/warmifua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.