bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтверджено виступ на E-Learning Forum Ґарета Ґрінвуда з компанії IBM
19.10.2009

Ґарет Ґрінвуд (Gareth Greenwood) з IBM EMEA виступатиме на Форумі Дистанційного Навчання у Львові. Ґарет працює з системами та проектами дистанційного навчання в IBM (м. Лондон) і є відомим євангелістом тематики дистанційного навчання в Європі. Протягом понад 20-річної кар’єри в IBM, Ґарет отримав значний досвід впровадження систем дистанційного навчання, а також глибоке розуміння технологій та методик навчання загалом. Ґарет Ґрінвуд підтримує регіональну структуру IBM, яка відповідає за лінійку продуктів для дистанційного навчання, визначаючи стратегічний напрям роботи IBM у цій сфері.

Продовжується реєстрація учасників Форуму

Триває реєстрація учасників Форуму – до участі запрошуються представники системи освіти, науки, компаній і розробників, які цікавляться та працюють з проектами дистанційної освіти. Форум намагатиметься стати майданчиком для української спільноти фахівців у сфері дистанційного навчання. Зареєструватись учасником Форуму можна на сторінці www.elearningforum.in.ua/register/

Форум Дистанційного Навчання (E-Learning Forum) проходитиме 5 листопада 2009р. у Львівському Будинку Вчених (вул. Листопадового Чину 6)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.