bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійна виставка картин «Святкуємо життя!»
19.10.2009

20 жовтня 2009 року в приміщенні Українського Дому (вул.. Хрещатик 2, 5-й поверх) з 19:00 до 21:00 відбудеться Благодійна виставка картин «Святкуємо життя!». Захід проводить Благодійний Фонд «Здоров’я жінки та планування сім’ї» при підтримці Компанії «Мері Кей (Україна) ЛТД», з метою привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози та зібрати кошти на програму реабілітації жінок, що перенесли це захворювання.

Картини, які будуть представлені на виставці, створені жінками під час програми реабілітації. Це справжні шедеври живопису, що розкривають внутрішній світ кожної жінки окремо та разом водночас. Вони дають надію на майбутнє та висвітлюють усю яскравість життя, оптимізму та віри! Ці картини – колективна творчість і в цьому їх унікальність. Також на виставці будуть представлені фотороботи (фотограф – Соловйов Андрій), що оспівують красу жінки та її перемогу над хворобою.

Під час виставки кожен матиме змогу ознайомитися з картинами та зробити свій благодійний внесок (при бажанні). Благодійна виставка проходитиме у форматі Pink Tie (рожевий елемент одягу: краватка, хустка, шарф і т.п.), відбудеться розіграш подарункових лотів та розважальна програма. В цей день Український Дім буде підсвічено у рожевий колір на знак підтримки усіх українських жінок, що хворіють на рак молочної залози.

Захід відвідають представники бізнесових кіл, центральних та регіональних ЗМІ, відомі діячі культури і мистецтва.

Запрошуємо вас і ваших друзів. Подробиці на www.dobrota.in

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.