bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вдосконалення роботи районних судів Львівщини – покращення доступу громадян до правосуддя
16.10.2009

Круглий стіл має на меті обговорення представниками неурядових організацій, судів Львівщини результатів громадських досліджень доступності громадян до правосуддя та шляхів покращення діяльності районних судів з метою вдосконалення роботи чотирьох районних судів Львівської області (Пустомитівський, Перемишлянський, Городоцький, Камянко-Бузький) у частині дотримання стандартів діяльності ― доступу до правосуддя, рівності, справедливості та повноти судових процедур.

До участі у круглому столі запрошуються представники судів Львівщини, неурядових організацій, які займаються дослідженням проблем та покращенням доступу громадян до правосуддя, представники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, медіа, наукових установ інші зацікавлені особи. У рамках заходу обговорюватимуться такі питання: результати опитування громадян щодо доступу до правосуддя в районних судах Львівщини, результати експертів оцінки пристосованості та роботи суду для сприяння доступу громадянам, спостереження дотримання рівності, справедливості та повноти судових процедур, проблеми, з якими стикаються районні суди на Львівщині (матеріально-технічне забезпечення, будівлі, персонал тощо), інформування громадськості про судову систему з метою підвищення довіри громадян до суду, налагодження співпраці громадського сектору, судів, ЗМІ та інших зацікавлених осіб з метою покращення доступу до правосуддя та рівності, справедливості і повноти судових процедур, вироблення шляхів покращення діяльності обраних та інших районних судів.

Круглий стіл відбудеться у м. Львові 21 жовтня 2009 року. Місце проведення – готель «Дністер», лоббі-зал, перший поверх. Початок: 12.00. Для участі у круглому столі в обговоренні просимо подати зголошення на скриньку [email protected] до 18.00 20 жовтня 2009 р.

Захід проводиться в рамках проекту «Громадське дослідження в судах Львівської області щодо відповідності стандартам доступу до правосуддя, рівності, справедливості та повноти судових процедур», що реалізується Центром громадської адвокатури за підтримки проекту «Україна: верховенство права», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.