bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-фестиваль «Молодь, як чинник формування позитивного іміджу міста» (Кривий Ріг)
05.03.2018

Форум-фестиваль відбудеться 17-19 травня 2018 року у місті Кривий Ріг (Дніпропетровської області) за ініціативи Громадської організації «Академія тренінгової освіти». Дедлайн – 6 квітня 2018 року. 

До участі у Форумі-фестивалі «Молодь як чинник формування позитивного іміджу міста» в контексті проведення традиційного в Кривому Розі Дня Європи запрошуються працівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування та органів державної влади з питань молоді, представники молодіжних центрів (не залежно від форми власності), студенти, працівники установ із розвитку міста, члени громадських об’єднань і благодійних фондів України.

Метою заходу є ознайомлення із містом Кривий Ріг, його потенціалом, молодіжною цільовою політикою, успішними практиками молодіжних ініціатив, процесом їх розробки і впровадження, сприяння трансформації ініціатив молоді Криворіжжя для реалізації подібних проектів в інших містах України з урахування територіальних та соціально-економічних особливостей, обмін досвідом по роботі із молоддю.

Дата та місто проведення Форуму-фестивалю: 17-19 травня 2018 року, місто Кривий Ріг (Дніпропетровська область). 

Цільова аудиторія:

  • працівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування і органів державної влади з питань молоді та молодіжної політики;
  • представники молодіжних центрів;
  • студенти, в тому числі студенти внутрішньо-переміщених вищих навчальних закладів;
  • члени громадських об’єднань та благодійних фондів, що працюють з людьми із особливими потребами або особами, що потрапили в складні життєві обставини;
  • люди із особливими потребами або такі, що потрапили у складні життєві обставини, наприклад, демобілізовані воїни АТО, особи позбавлені батьківського піклування, сироти тощо

Відбір учасників форуму-фестивалю відбуватиметься на конкурсній основі. Загальна кількість учасників Форуму-фестивалю- 60 осіб.  

Організатори забезпечують учасників проживанням у готелі, харчуванням, кава-паузами, трансфером по місту, основним видатковим матеріалом та канцелярією. В рамках бюджету Форуму-фестивалю не передбачено фінансування транспортних витрат, що пов’язані із приїздом до міста Кривий Ріг та повернення до міста фактичного проживання.

Для участі у Форумі-фестивалі необхідно заповнити заявку за посиланням: https://goo.gl/forms/Xp8efIl6K7YBLfvu1

Контакти

  • +38(097)001 56 04
  • ГО «Академія тренінгової освіти»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.