bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Супер креативний кліматичний фото-квест
14.10.2009

24 жовтня, о 12:00 на майдані Незалежності почнеться супер-змагання з креативного фото! Молодіжний фото-квест в рамках всесвітньої акції «350 ппм».

Любиш фотографувати? Хочеш екологічний приз? Хочеш повеселитись? 24 жовтня, о 12:00 на майдані Незалежності почнеться супер-змагання з креативного фото! Молодіжний фото-квест в рамках всесвітньої акції «350 ппм». Стань мисливцем за зображеннями! Кожна команда отримає список завдань-мішеней і бігатиме наввипередки з часом, аби прийти на фініш першою! Прийди на фініш першим, набери найбільшу кількість балів – і отримай приз! Фото-квест проводиться в складі всесвітньої кліматичної акції «350 ппм», котра відбудеться в Києві на Хрещатику 24 жовтня, а також ще у 2252 містах світу. Детальна програма заходу.

Як взяти участь? Це просто! Сформуй команду друзів (3-5 учасників у команді). Hе маєш команди? Реєструйся, і ми її для тебе знайдемо. Все, що тобі потрібно - фотоапарат або мобілка з камерою.

Дзвони тел. 8(063) 156 89 96 з 13:00 до 20:00 або надсилай листа з назвою команди та складом учасників на [email protected] до 22 жовтня.

Для усіх зареєстрованих учасників зустріч буде о 11:45 24 жовтня на майдан Незалежності, під глобусом навпроти Головпоштампту. Зареєструйся, прийди і виграй!

Організатори: рух «350» в Україні, «КліматІнфо», ЕкоКлуб «Зелена Хвиля», Волонтери ООН, НЕЦУ, інтернет-магазин екологічних товарів «SexyGreen».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.