bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Профорієнтація молоді з обмеженими фізичними можливостями
13.10.2009

15-16 жовтня 2009 року відбудеться тренінг для молоді з обмеженими фізичними можливостями «Профорієнтація молоді з обмеженими фізичними можливостями».

Захід відбувається в рамках проекту, який реалізується Міжнародною організацією «Фонд Східна Європа» «Кожний має право на працю: Партнерство заради поліпшення можливостей для зайнятості молоді з обмеженими фізичними можливостями».

В результаті роботи тренінгу 30 дівчат та хлопців із обмеженими фізичними можливостями з Луганського регіону отримають навики спілкування, самореалізації, особистої презентації; знайомство з правом на зайнятість, з основами Указів Президента «Про реабілітацію інвалідів в Україні», «Про соціальну захищеність інвалідів в Україні», Конвенції про права інвалідів; отримають інформацію про існуючі соціальні заклади; познайомляться із спеціалістами соціальних та молодіжних структур.

Відкриття тренінгів відбудеться 15.10.09. в Луганському обласному спеціалізованому професійно-технічному училищі інтернаті кв. Східний, 3. Реєстрація: 9:30.

Відкриття тренінгу: 10:00  

Інформаційна довідка:

З березня 2009 року в Луганському регіоні працює програма Міжнародної організації «Фонд Східної Європи» - «Кожен має право на працю: Партнерства задля покращення можливостей для зайнятості молоді з особливими потребами» ціль якої - зайнятість молоді з обмеженими фізичними можливостями.

Мета проекту - покращення якості життя та довгострокового потенціалу для економічного та соціального розвитку молоді з особливими потребами (віком 15-35 років) шляхом дотримання її права на працю та зайнятість.

Координатор проекту в Луганському регіоні - Луганська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація молодих інвалідів Східного Донбасу –Схід».

В Луганському регіоні захід відбувається за всебічної підтримки: управління молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації, Луганського обласного центру зайнятості, Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, Луганського обласного професійно-технічного училища-інтернату, Луганського міського центру зайнятості, Луганської міської громадської організації «Центр соціальної реабілітації інвалідів».  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.