bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

З міністра, сім’ї, молоді та спорту спитають
07.10.2009

9 жовтня біля стін Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту відбудеться флешпротестмоб «ПОСТАВ ДВІЙКУ МІНІСТРУ ЗА РІК МОЛОДІ В УКРАЇНІ».

Захід передбачає проведення сценізованого прийому до міністра з реальною живою чергою учасників флешпротестмобу, які один за одним даватимуть оцінки виконанню взятих державою на себе в Указі Президента №616\2008 «Про проведення у 2009 році в Україні Року молоді» зобов’язань.

Цим заходом, ініційованим молоддю з різних регіонів України, буде розпочато кампанію «Рік без молоді», в межах якої до кінця року пройдуть десятки просвітницьких та протестних заходів, спрямованих на викриття бездіяльності і неефективності держави у реалізації задекларованої нею ж підтримки молоді.

Акредитація для ЗМІ відбуватиметься на місці за редакційними посвідченнями.

Адреса проведення акції: м. Київ, вул. Еспланадна, 42.

Час початку заходу: 12.00.

Довідково:

«ФЛЕШПРОТЕСТМОБ» - це завчасно спланована масова акція, в якій велика група людей зненацька з’являється в громадському місці і протягом декількох хвилин виконує завчасно обговорені дії ПРОТЕСТНОГО змісту, після чого одночасно швидко розходиться в різні сторони.

На ФЛЕШПРОТЕСТМОБах заборонена популяризація людей, об’єднань громадян. Все відбувається навколо ідей, їх інтерпретацій. Під час організації ФЛЕШПРОТЕСТМОБів вітається широке інформування громадськості, ЗМІ, оскільки вважається, що ідея протесту, таким чином, може бути поширена значно за межі учасників заходу і випадкових прохожих.

Контактна особа: Андрій Сидоренко
+38 (067) 596 93 92

Джерело

Контакти

  • Андрій Сидоренко
  • +38 (067) 596 93 92

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.