bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Філософський кіноклуб HUMAN: перегляд+обговорення (Київ)
16.01.2018

У неділю, 21 січня, можна буде подивитись кіно французького режисера Янна Артюса-Бертрана. Історії 2 000 людей з усієї планети, яким ставили 40 однакових запитань: про любов, щастя, війну, смерть, сенс життя і призначення.

Кіноклуб пройде у Школі філософії «Новий Акрополь», і розпочнеться о 16:00. Після перегляду буде обговорення фільму і можливість поділитись своїми враженнями і думками. 

Це перший фільм, показаний на засіданні Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. Одночасно його переклали на шість мов — щоб показати світу. Переклад у субтитрах задля збереження інтонацій і голосів героїв, більшість з яких розмовляють екзотичними для нас мовами.

Одного разу у Бертрана зламався вертоліт у Західній Африці, і поки його ремонтували, він цілий день спілкувався з місцевим фермером про його життя. «Вперше я по-справжньому пізнав життя і переживання іншої людини», — згадує режисер. Так з’явилась ідея фільму, над яким протягом трьох років працювали 20 журналістів. Вони задавали жителям усіх континентів 40 однакових запитань про релігію, сім’ю, перемоги і поразки.

При цьому жодних особистих даних про цих людей у фільмі немає. За задумом режисера, це для того, щоб підкреслити нашу схожість у питаннях, які хвилюють. Не розділяючи на персони і країни.

Вхід вільний
Кількість місць обмежена, реєстрація триває поки вони є.
Записатися можна тут goo.gl/2QQ5wc, а також запросити з собою друзів. 

21 січня, неділя, з 16:00 до 20:00
вул. Данила Щербаківського, 9а (дві хвилини пішки від метро Нивки)

Школа філософії «Новий Акрополь»

(067) 656-33-62, (066) 753-43-78
www.newacropolis.org.ua

Контакти

  • (067) 656-33-62
  • (066) 753-43-78
  • www.newacropolis.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.