bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейська освіта – це реально
01.10.2009

На сьогоднішній день європейська освіта стає все популярнішою, а також більш реальною для української молоді. З’являється безліч можливостей, які дають змогу молодим українцям здобути освіту й підвищити кваліфікацію в Європі. Але більшість українських студентів і досі вважають навчання за кордоном недосяжною мрією.

22 жовтня 2009 р. у холі Палацу культури Національного технічного університету України “КПІ” (Київський політехнічний університет) відбудеться Молодіжний форум “Освіта в Європі”, який є першим комплексним заходом в Україні про можливості навчання за кордоном. Мета Форуму – об'єднати всі можливі ресурси для якнайширшої презентації освіти в різних країнах Європи та сприяння міжнародному спілкуванню молоді.

Неформальність та інтерактивність заходу є його унікальною особливістю. Нашими доповідачами є не лише визнані експерти в галузі міжнародної освіти, а й українські та європейські студенти, які поділяться власним досвідом і дадуть безцінні поради по навчанню за кордоном.

На Форумі будуть розкриті теми від етапу вступу до університету до кар'єрних можливостей для молоді після навчання за кордоном. Програма Форуму складається з паралельних сесій, що покривають всі аспекти навчання за кордоном, ярмарку європейських університетів та спеціальні презентації освітніх можливостей у різних країнах Європи.

Для участі в форумі необхідна попередня реєстрація.

Організатори: AEGEE-Київ, локальне представництво молодіжної європейської організації AEGEE та освітній портал UNISTUDY. Це спільний проект AEGEE-Kиїв та UNISTUDY: він відкриє Осінню Агору 2009 (щорічна зустріч AEGEE, на яку до Києва приїде близько 700 молодих людей з усієї Європи) та буде заключною подією в рамках програми святкування 3ї річниці UNISTUDY.

Коментарі

Олеся Сторожук   5422 дні тому   #  

ГУРТ виявився швидшим за мене в публікації цієї інфи:)

dякую!

будемо раді всіх бачити на Форумі!

  •   Пiдписатися на новi
Олеся Сторожук   5406 днів тому   #  

друзі, на сайті форуму додано інформацію про сесії та їх доповідачів!

ласкаво просимо!

http://forum.unistudy.org.ua/participants.php?lang=ua

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.