bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-брифінг «Кому потрібна дискримінація?» (Київ)
08.12.2017

Результати дослідження про те, як упроваджені  в Україні «антидискримінаційні» норми директив ради ЄС з Угоди про асоціацію, представлять 12 грудня об 11:00 у інформаційному агентстві «Главком» (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20).

12 грудня експерти коаліції «За рівність у праці» представлять аналітичне дослідження «Гендерна дискримінація у доступі до праці й послуг: оцінка стану впровадження Україною антидискримінаційних Директив Ради ЄС». Під час заходу доповідачі оцінять стан реалізації в Україні антидискримінаційних норм відповідно до її зобов’язань в рамках Угоди про асоціацію. Український уряд упроваджував їх з 2015 по 2017 рік, та відзвітувався після завершення процесу імплементації.

Час проведення: 12 грудня, 2017 р. Початок об 11:00

Місце проведення: м. Київ, вул. Шовковична, 8/20 (прес-центр Главкома)

Учасники:

  • Ірина Суслова, народний депутат України, Голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації.
  • Марфа Скорик, координаторка дослідження, директорка БО БТ «Київський інститут гендерних досліджень», експертка Коаліції «За рівність у праці»
  • Олена Михальченко, керівничка ГО «Трудові ініціативи», експертка Реанімаційного пакету реформ та Коаліції «За рівність у праці».

Мова заходу: українська

За додатковою інформацією та з питань акредитації, будь ласка,звертайтеся до Марфи Скорик: тел. (096) 011 0338, [email protected]

Довідкова інформація:

Дослідження «Гендерна дискримінація у доступі до праці й послуг: оцінка стану впровадження Україною антидискримінаційних Директив Ради ЄС» підготовлене в рамках проекту «Практики роботи Міністерства соціальної політики України із забезпечення рівності жінок і чоловіків на ринку праці», який виконувала Коаліція «За рівність у праці» протягом квітня – листопада 2017 року. Проект здійснюється під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проекту «Громадська синергія». Адмініструє проект Бюро соціальних та політичних розробок.

Коаліція «За рівність у праці» – це п’ять організацій: Бюро соціальних та політичних розробок, Науково-дослідний інститут праці й зайнятості населення МСП і НАН України, Конфедерація вільних профспілок України, ГО «Трудові ініціативи» та БО БТ «Київський інститут гендерних досліджень». Вони об’єднались для виконання проекту та співпраці у досягненні рівності громадян в їх доступі до праці, а також реалізації трудових і соціальних прав. З 7 листопада 2017 року, за результатами співпраці у виконанні проекту, до Коаліції приєдналась ще одна установа – Центр проблем імплементації європейського соціального права Юридичного факультету КНУ імені Тараса Шевченка.

Контакти

  • Координаторка - Марфа Скорик
  • тел. (096) 011 0338
  • Коаліція «За рівність у праці»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.