bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Наймасштабніший дебатний турнір – «Кубок Одеси»
29.11.2017

1-3 грудня в Одесі при підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини пройде наймасштабніший дебатний турнір — «Кубок Одеси» в рамках якого відбудеться молодіжний форум «Успішна молодь — успішна Україна».

1 грудня в Impact Hub Odessa на форумі представники органів місцевої влади разом з організаторами турніру і лідерами громадської думки обговорять актуальні проблеми працевлаштування молоді та способи їх вирішення за допомогою освітньої технології «дебати», перебільшену важливість наявності стажу для випускників ВНЗ. Учасники вироблять стратегію щодо підвищення конкурентоспроможності молоді та розкажуть про вже діючі програми.

Вже 2-3 грудня змагатимуться між собою 100 команд, учасників проекту з усіх регіонів України. Учасники дебатуватимуть на актуальні економічні, політичні, соціальні та інші питання.

Критеріями оцінки стануть аргументованість промови, критичне мислення, високий рівень ораторської майстерності та навичок прийняття складних рішень. А згідно до результатів Міжнародного економічного форуму в Давосі, це ключові навички для успішної кар’єри до 2020 року!

Організатором заходу є Одеське відділення ВМГО «Федерація дебатів України» в партнерстві з Громадською організацією «Debate for Changes» і Impact Hub Odessa, в рамках проекту «Київський діалог» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Дата проведення: 1-3 грудня
Місце проведення: Impact Hub Odessa (1 грудня) і Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2-3 грудня)
Детальна інформація: odessacup2017.tilda.ws

Контакти

  • http://odessacup2017.tilda.ws/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.