bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль родинної творчості “Берегиня” - 31 жовтня - 1 листопада 2009 р.
30.09.2009

Запрошуємо сім’ї та родини до участі в ІІІ Фестивалі родинної творчості “Берегиня”, який відбуватиметься протягом 31 жовтня -1 листопада 2009 року.

Родинний фестиваль – це дводенна акція, де родини, в яких виховуються діти з особливими потребами та багатодітні сім’ї мають можливість показати свою творчість у будь-якому виді мистецтва (театр, музичні композиції, танець, образотворче мистецтво). Метою акції є зміцнення та підтримка цих родин.

Першого дня відбувається заїзд учасників з інших міст, екскурсії містом, інтеграційний вечір. Другого дня відбувається показ творчих доробків родин.

Учасниками фестивалю є діти та молодь з особливими потребами, їх батьки, родичі та багатодітні сім’ї, які завдяки фестивалю мають можливість спільної діяльності, спрямованої на розвиток їх творчих здібностей, що, в свою чергу, сприятиме створенню дружньої атмосфери в сім’ї.

Перед проведенням фестивалю його учасники – сім’ї, в яких виховується дитина з особливими потребами, матимуть змогу також пройти кількаденне навчання на виїзному тренінгу. Цей тренінг проводиться в рамках соціо-культурного проекту, підтриманого Управлінням соціального захисту ЛМР. Заявки на участь у фестивалі приймаються до 10 жовтня 2009р. Детальні умови участі та форми заявок знаходяться у додатках. Контактний телефон: 8067 662 76 10 (Світлана).  

Контакти

  • Світлана Древич
  • БО Мистецько-терапевтичний центр “Непротоптана стежина”
  • [email protected]
  • 8 067 662 76 10
  • ICQ : 435408545

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.