bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч «Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки» (Харків)
16.11.2017

Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації повідомляє, що 30 листопада 2017 року з 9:30 до 14:45 відбудеться зустріч «Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки».

За ініціативи уряду Канади у партнерстві з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України (далі – МЕРТ) протягом 2016-2021 років в Україні реалізується Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій CUTIS, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади та виконується Конференційною Радою Канади у партнерстві з Канадсько-Українською Торговою Палатою, Export Promotion Office при МЕРТ.

Одним з головних компонентів CUTIS є сприяння гендерної рівності у сфері міжнародної торгівлі шляхом підвищення рівня знань і навичок жінок-підприємців, а також збільшення експорту продукції з України до Канади підприємствами, які очолюють жінки.

Оскільки стратегічною ціллю вищезазначеного проекту є допомога жінкам реалізувати підприємницький потенціал, розвивати їх конкурентні переваги на міжнародних ринках Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації повідомляє, що 30 листопада 2017 року з 9:30 до 14:45 відбудеться зустріч «Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки». Програма додається.

Захід пройде за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 72, Platinum Plaza 2 поверх (Медіацентр «ВРЕМЯ»). Участь цільової аудиторії безкоштовна. Кожний учасник додатково отримає примірник практичного посібника з експорту до Канади.

Інформація про захід буде цікава жінкам-підприємцям Харківської області, які очолюють суб’єкти господарювання, що здійснюють експортні поставки товарів на зовнішні ринки. Реєстрація учасників за посиланням.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.