bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний форум «Зелена Економіка: інноваційний шлях розвитку регіону» (с. Брище)
13.11.2017

15 листопада  2017 року в рамках «Тижнів Німеччини в Україні» відбудеться Міжнародний Форум «Зелена Економіка: інноваційний шлях розвитку регіону»

Дата і час: 15 листопада 2017 р., 9:30 – 18:30

Місце проведення: Волинська область, Луцький район, с. Брище (ресторан «Gosti»)

Організатор: Волинська обласна державна адміністрація за підтримки Програми сприяння зеленій модернізації української економіки, що фінансується Урядом Німеччини та виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Цілі форуму - посилення діалогу між владою та бізнесом, обмін досвідом і презентація кращих практик щодо «озеленення» економіки та виробництва задля ефективного використання природних ресурсів та енергії, уникнення забруднення навколишнього середовища підприємствами та підвищення їхньої конкурентоспроможності на світовому ринку.

Програма форуму складається з трьох панелей. Перша частина присвячена ініціативам та перспективам сталого економічного розвитку в Україні, а також умовам переходу до зеленої економіки.

В рамках другої частини представники  підприємств матимуть змогу обмінятися досвідом щодо впровадження та застосування новітніх технологій у виробництві. 

На завершення планується панельна дискусія на тему: «Ринок зелених послуг в Україні. Можливості та виклики для зелених рішень».

Захід відбудеться за участі представників дипломатичних місій Федеративної Республіки Німеччина та Республіки Польща в Україні, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, регіональних органів влади, представників наукових кіл, компаній та організацій, зокрема провайдерів «зелених» послуг в регіоні, а також європейських бізнесових та торгових партнерів регіону.

Форум відвідають близько 100 фахівців з підприємств та організацій Волинської області, України та країн-членів ЄС.

Уряд Німеччини через GIZ підтримує процес впровадження принципів зеленої економіки у Волинській області шляхом посилення потенціалу державних установ та промислового сектору через надання консультаційної підтримки з питань розробки та імплементації «зеленої» політики.

Довідка: Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує Уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами німецької співпраці з Україною є:  демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім цього, співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України, а також співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.