bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Національної премії для журналістів Media etc. 2.0
09.11.2017

«MEDIA etc.» — це Національна премія для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва.

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/events/1995579250689333/

15 листопада о 12:00 у прес-центрі ІА «Мост-Дніпро» (м. Дніпро, вул. Старокозацька, 40-Б) відбудеться презентація Національної премії для журналістів економічного спрямування «Media etc. 2.0». Дебютувавши у 2016 р., премія здобула визнання серед медійної спільноти та відкриває нові можливості. Цього року премія вперше стартує у Дніпрі. Презентація «Media etc. 2.0» відбудеться в рамках медіа-події на тему: «Об’єктивна журналістика та фейкові новини».

Медіа-експерт, Посланець толерантності ПРООН, Голова правління «Громадського радіо» Андрій Куликов спільно з експертами «Інституту податкових реформ» обговорять одну з найактуальніших проблем сучасної журналістики – фейкові новини. Як їх розпізнати? Як вирішує проблему фейкових новин Facebook? Що Україна може протиставити ворожим фейковим компаніям? Як сучасному журналісту боротися з фейковими новинами? 

Учасники медіа-події: Андрій Куликов, Олена Хотенко, Руслан Анфілов, Михайло Радіо.

Кількість місць обмежена. Просимо попередньо реєструватися та акредитуватися. 

Реєстрація учасників: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScChDDtXfFBxlgnb7Z_7L6tw3x9kYptAZxzvDQKTfKv5h5DYA/viewform

Контакти

  • Михайлова Ольга
  • 0634568090

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.