bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представництво ЄС презентує ініціативу Team Europe в Херсоні
06.11.2017

9 листопад Представництво ЄС запрошує на презентацію ініціативи Team Europe, а також обговорення можливостей та перспектив виходу на ринку Євросоюзу. Дедлайн реєстрації - 8 листопада 2017 р.

9 листопада експерти Team Europe разом з Представництвом ЄС проведуть презентацію ініціативи для медіа та бізнес спільнот Херсону. Провідною темою першої зустрічі Team Europe з херсонськими ЗМІ стане обговорення можливостей та перспектив виходу на ринки ЄС, посилення конкурентоспроможності та залучення нових інвестицій для херсонського бізнесу.

Після презентації ініціативи, ключові спікери у своїх виступах розглянуть перспективи для херсонського бізнесу скористатися перевагами вільної торгівлі шляхом пошуку нових експортних ніш та підвищення конкурентоспроможності херсонських компаній на світовому та європейському ринках. Крім цього, учасники матимуть змогу дізнатись  про програми і інструменти ЄС для підтримки малого і середнього бізнесу.  Захід надасть можливість представникам ЗМІ, бізнесу та екпертам обговорити  актуальні питання у неформальній атмосфері за кавою.

Щиро запрошуємо ЗМІ взяти участь у заході та долучитись до обговорення актуальних питань разом з експертами групи Team Europe та Представництва ЄС.

Що? Презентація групи Team Europe; Дискусія на тему: «Перспективи та можливості для херсонського бізнесу експортувати до країн ЄС та посилити власну конкурентоспроможність»

Коли?  9 листопада 2017 року, 10:30 – 13:30

Де? Конференц-зала готелю Оптіма, пр-т. Ушакова, 43

Учасники:  Юргіс Вілчінскас, керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні; Жослен Гіттон, перший секретар Торговельної та економічної секції Представництва ЄС в Україні; Артем Ващиленко, виконавчий директор Центру Підтримки Бізнесу в м. Миколаїв (програма ЄС EU4Business); Експерти Team Europe – Віталій Бєлобров, голова Бізнес-асоціації «Ми-Херсонці», експерт зі страхування і фінансового планування, Кращий фінансовий консультант України 2014 року; Дмитро Козонак, підприємець, спеціаліст із зв’язків з громадськістю; Вікторія Кравцова, спеціаліст з інтелектуальної власності Патентного бюро Grades Patent; Наталія Матковська, незалежний консультант з питань соціальних комунікацій та інжинірингу; Марія Махновець, незалежний консультант з експорту органічної продукції з України, ініціатор створення Українського Органічного Кластеру, член Правління Ukrainian Food Valley; Олексій Мирошников, експерт з брендингу, спеціаліст з інтелектуальної власності; Андрій Ткаченко, член Бізнес-асоціації «Ми-Херсонці», експерт з права.

Експерти Team Europe в Херсоні сприятимуть налагодженню тісніших взаємин та поширенню спільних цінностей між Україною та ЄС. Вони допомагатимуть роз’яснювати вплив Угоди про асоціацію між Україною та ЄС на економіку міста і області та стануть надійними партнерами місцевих ЗМІ у відповідних сферах своєї компетенції.

Щоб приєднатися до зустрічі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму  до 15:00, 8 листопада. Щоб отримати більше інформації, будь ласка, звертайтеся до Ольги Міщенко за тел. 096 681 76 07, e-mail: [email protected].   

Довідкова інформація: Ініціатива Team Europe об’єднує експертів і фахівців із різних сфер, які прагнуть посилити різносторонні відносини між Україною та ЄС. Наші експерти діляться ідеями для поширення європейських цінностей та способу життя, підтримки українських реформ і залучення фінансової та технічної допомоги ЄС у кожен куточок України.

Team Europe – це простір для діалогу, обміну ідеями, актуальними новинами про відносини між Україною та ЄС, а також координації публічних заходів у регіонах. Заходи Team Europe підтримує Представництво ЄС в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.