bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «Фінансове здоров’я бюджетів міст та регіонів України»
06.11.2017

Організатор: Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД), Інститут соціальних та економічних реформ (INEKO, Словаччина) за підтримки Посольства США в Україні.

Дата: 9 листопада 2017 року. Початок реєстрації: 9:00; відкриття: 9:15

Місце: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, IA «Укрінформ»

Контекст: Міжнародний центр перспективних досліджень спільно з Інститутом соціальних та економічних реформ презентує перший в Україні рейтинг бюджетної прозорості найбільших міст та регіонів України. Основною метою є надання громадськості відповідних даних про бюджет кожного муніципалітету задля підвищення рівня інформованості та сприянню вирішенню актуальних проблем поліпшення фінансового управління бюджетів міст та областей.

Мета заходу: презентувати оновлений рейтинг прозорості бюджетів органів місцевого самоврядування.

Питання до обговорення:

  1. Презентація оновленого рейтингу «Фінансове здоров’я бюджетів міст та регіонів в Україні», ознайомлення з методологією.
  2. Позиція органів державної влади та громадськості щодо інформованості та актуальних проблем поліпшення фінансового управління бюджетів міст та областей.

Програма заходу:

9:00-9:15 – реєстрація

9:15-9:25 – привітальне слово представника МЦПД

9:25-9:50 – презентація основних компонентів проекту ««Фінансове здоров’я бюджетів міст та регіонів України» та інтерактивної онлайн-платформи, ознайомлення з методологією (Єгор Киян, МЦПД)

9:50-10:20 – Словацький досвід (Петер Голяш INEKO, Міхал Пішко Transparency International Словаччина)

10:20-10:45 – позиція органів державної влади та громадськості щодо актуальних питань з транспарентності регіонів України, обговорення

10:45-11:00 – завершальне слово та кава-брейк

До участі у дискусії запрошуються: державні органи влади, представники органів місцевого самоврядування, неурядові організації, експертне середовище, ЗМІ та інші.

Реєстрація учасників: Для участі у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою [email protected], вказавши своє ім’я та прізвище, організацію, яку Ви представляєте, та контактні дані.

Реєстрація ЗМІ: Для участі представників медіа у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.