bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День коду в Кропивницькому
09.10.2017

12 жовтня з 10.00 до 16.00 ГО ТІМО «Відкриті двері» запрошує на «День коду в Кропивницькому» - міську акцію, присвячену програмуванню та інформаційним технологіям серед молоді міста.

Акція проводиться в рамках ініціативи Meet and Code яка впроваджується Ресурсним центром Гурт у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP.

Мета заходу –поширення інформації про програмування та інформаційні технології серед молоді міста.

Місце проведення -  Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва (м.Кропивницький, вул. Декабристів 6/15)

В програмі акції різнопланові заходи, воршопи та зустрічі з ІТ-фахівцями, а також виставки тематичної літератури та виставки-презентації робототехніки.

О 10.00 відбудеться відкриття «Дня коду в Кропивницькому» та презентація книжкової виставки “Програмувати? Це просто!”. Та розпочнеться  інтерактивна лекція “Біоміметика: запозичення досвіду у природи”. (Біоміметика - це наука, що вивчає принципи будови і функціонування живих систем для вирішення інженерних завдань: удосконалення та конструювання машин, приладів, будівельних конструкцій та технологічних процесів.)

О 12.00  запрошуємо на воркшоп “Паперове програмування” . У формі ігрової естафети команди вивчатимуть інформаційні технології та програмування без використання комп’ютерної техніки.

О 13.30 відбудеться змагання з алгоритмічного програмування між командами учнів 9-11 класів навчальних закладів міста. Кожна з команд (складається з 2-х осіб) має виконати ряд завдань з програмування. Команди, які першими справляться з завданням отримають призи.

О 14.30 розпочнеться зустріч з викладачами та студентами учбових закладів, що готують ІТ-спеціалістів. В рамках зустрічі відбудеться спілкування з викладачами та презентація робототехніки створеної студентами ВУЗів.

О 15.30 відбудеться нагородження переможців та закриття «Дня коду в Кропивницькому»

Також протягом дня працюватиме  виставка-презентація  робототехніки).

Контакти

  • Тетяна Букач
  • 0954712767

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.