bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Миколаїв кличе на ВЕЛОФОРУМ: щорічна зустріч вело-урбаністичного руху
02.10.2017

6-8 жовтня Миколаїв приймає міжнародну конференцію «Велофорум-2017».

Захід організований “Асоціацією велосипедистів Києва” (м. Київ),  “Центром соціальних та ділових ініціатив” (м. Яремче), ”Альтер-Спорт” (м. Миколаїв), КУ “Агенція розвитку Миколаєва“ та компанією Dornier Consulting з Німеччини.

Наскрізною темою цього року буде: “Велосипед як каталізатор змін у містах”

ЩО ТАКЕ ВЕЛОФОРУМ?

Це міжгалузева конференція на перетині транспортної політики, сталого місцевого розвитку та громадянського суспільства, що проводиться з 2009 року. Основні цільові групи конференції – лідери громадського сектору, представники органів місцевої влади, спеціалісти з містопланування і транспортної інфраструктури, студенти, власники бізнесу.

Велофорум 2017 Миколаїв

ЦІЛЬОВА АУДИТОРІЯ

Щороку велоконференція збирає понад сотню гостей з України, Білорусі, Франції, Бельгії, Польщі, Чехії, Латвії, Великої Британії та Німеччини.

У 2016 році 8-й “Велофорум” відбувся у місті Харків, де зібрав 112 учасників і доповідачів з 29 міст шести країн Європи. У попередні роки конференцію приймали Кривий Ріг, Львів, Полтава, Євпаторія, Київ, Івано-Франківськ та Луцьк. А цьогорічні «лаври першості» на право проведення заходу отримало місто корабелів.

Ми очікуємо понад 150 учасників з усієї України, міжнародних гостей, спікерів й експертів, що  висвітлять успішні історії проектів та ініціатив; проведуть аналіз кейсів створеної велосипедної інфраструктури, в тому числі її планування і користування; розкриють велосипедний транспорт в ширшому контексті розвитку міст тощо.

Реєстрація для ЗМІ вже відкрита.

Деталій та програма заходу на сайті: www.veloforum.org

Контакти

  • www.veloforum.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.