bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок вищих навчальних закладів Німеччини
21.09.2009

Популярність ВНЗ Німеччини в Україні дуже висока, адже освіта в Німеччині збільшує шанси знайти хорошу роботу. Висока успішність українських студентів, кількість яких у німецьких ВНЗ невпинно зростає, та численні зв’язки з ВНЗ України спонукали GATE-Germany втретє провести освітній ярмарок німецьких ВНЗ в Україні.

Освітній ярмарок відбудеться у Києві, 2-3 жовтня 2009 року з 10.00 до 18.00. Місце проведення Ярмарку – готель «Радіссон САС», вул. Ярославів Вал, 22 (станція метро «Золоті Ворота»).

Окрім можливості поспілкуватися з представниками ВНЗ Німеччини біля виставкових стендів, учасники зможуть детальніше довідатися про проживання та навчання у Німеччині, прослухавши доповіді, присвячені окремим ВНЗ Німеччини.

Українські студенти, випускники, аспіранти та вчені ознайомляться з інноваційними міжнародними програмами та дослідницькими проектами з усіх дисциплін, що пропонуються німецькою та англійською мовами.

Координатори міжнародних програм поінформують про:

  • міжнародні німецько-, англомовні та змішані навчальні програми
  • програми в галузі економіки, інженерії (зокрема електроніки, інформаційних і комунікаційних технологій), природничих наук тощо
  • програми з вивчення німецької мови та мовні іспити.

Також відвідувачі дізнаються про умови допуску до навчання у вузах Німеччини та відкриття візи.

Також будуть представлені стенди Посольства Німеччини в Україні, Інституту Гете в Києві, Спільний факультет машинобудування НТУУ «КПІ» та Університету м.Магдебург і, звичайно ж, Інформаційного центру Німецької служби академічних обмінів (DAAD) у Києві.

Список ВНЗ Німеччини, які будуть приймати участь у ярмарці можна знайти у доданому файлі.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.