bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Recruitment Day 2: FMCG - конференція новітнього формату
11.09.2017

Recruitment Day 2: FMCG - конференція новітнього формату, яку компанія UGEN організовує вдруге, з метою зближення молоді та бізнесу. Головна мета Recruitment Day 2: FMCG - надати молодим фахівцям в сферах менеджменту, маркетингу, логістики, аналітики, управління персоналом можливість знайти своє перше робоче місце в FMCG. Тільки 80 студентів зможуть стати учасниками конференції!

Учасники Recruitment Day 2: FMCG протягом 1,5 годин матимуть нагоду почути лайфхаки та виступи спікерів з розповідями про побудову власної кар’єри. Можливість вирішити бізнес-кейс (2 години) – шанс проявити себе в дії, маючи запас теоретичних знань, блискавично розкрити власні практичні навички та довести свій професійний потенціал. Також учасники конференції матимуть 1 годину для спілкування у форматі speеd dating з HR-ами топ-компаній – можливість запитати і отримати відповідь на всі питання про працевлаштування і роботу в омріяній компанії!

Recruitment Day 2: FMCG відбудеться 26 вересня з 10:00 до 16:00 в ПеремогаSpace за адресою м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 62.

Реєстрація для студентів:  https://goo.gl/J4kGDz 

Реєстрація для компаній: https://goo.gl/pEXMbr.

Детальна інформація про проект: http://rd2fmcg.ugen.com.ua/

Контакти: Катерина, Project manager, [email protected] (050) 68-15-330

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.