bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч Business social selfie - спонсори: погляд з іншої сторони
08.09.2017

Business social selfie - фідбек-платформа, що покликана допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці.

   * Втілюєте суспільно-корисні проекти?
   * Шукаєте фінансування й зацікавлених інвесторів під проект?
   * Вас не влаштовує підхід “впарювання”?
   * Прагнете співпраці з бізнесом на взаємовигідних умовах?

   Не зволікайте, приходьте на Business social selfie! Дізнайтесь про те, які проекти та ініціативи цікавлять тих, хто приймає рішення про їх реалізацію.

   4 спікери з ТОПових компаній розкажуть про свої позиції стосовно проектів, з якими до них звертаються, про те на що вони звертають увагу, що насторожує в пропозиціях, яке оформлення пропозиції цікавить - дізнайтесь позицію “протилежної сторони” в процесі просування ідей.

   Вам цікаво? Можливо комусь з них і ви дзвонили зі своєю “мегасоціальною” ідеєю. Спікери розкриють пред вам свої карти, вкажуть на особливо болючі місця - обов”язково візьміть їх позицію собі на озброєння.

   4 рази впродовж 30 хвилин ваша модель процесів перевернеться щоб проапгрейдитись, ви аплодуватимете, сперечатиметесь та відкриватимете нові . Вся правда про те, як приймається рішення щодо підтримки соціального проекту в компанії, хто приймає кінцеве рішення й що цьому передує. Дізнаєтесь, що має обов’язково входити до пакету, який презентується компанії. Які поширені помилки допускаються в пропозиціям компаніям.

   Дата: 12 вересня 2017

Час: 18:30-21:30

Місце: Київський центр УКУ (вул. Мазепи 10А - метро Арсенальна)
Вхід лише для зареєстрованих, БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ!

https://docs.google.com/forms/d/1bU1YCkNYO-VsFvfRq0y6rSS6UX0x61P9QuuQBfvLm2o/edit?uiv=1 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.