bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Футбол vs алкоголізм
17.09.2009

У Львові існують два міжрайонні відділи кримінально-виконавчої інспекції: Сихівський та Франківський. Вони в свою чергу теж поділені: у складі Сихівського відділу є Сихівська, Залізнична та Галицька інспекції, а до Франківського відділу належать Франківська, Шевченківська та Личаківська інспекції.

Перелік обов’язків цих установ суспільно вагомий: здійснення обліку громадян, засуджених на певний термін до виправних та громадських робіт, засуджених згідно статті 75 Кримінального кодексу України з випробувальним терміном, громадянами які несуть адміністративне покарання за порушення правил дорожнього руху.

З початку року працівники кримінально-виконавчої інспекції здійснюють нагляд за особами, які звільнились з місць позбавлення та обмеження волі за умовно-достроковим звільненням. Важливою частиною роботи інспекторів є виховні заходи з засудженими з усіх видів покарань, профілактика здійснення повторних злочинів та контроль за поведінкою цих громадян.

Особливу увагу працівники приділяють соціальній адаптації осіб, звільнених з місць позбавлення та обмеження волі. В процесі соціальної адаптації звільнених осіб приймають активну участь громадські та релігійні організації, центри зайнятості населення та центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Постійно проводяться різні заходи з громадянами, які перебувають на обліку в інспекції.

Нещодавно було проведено ряд заходів, релігійного характеру на тему «Божа сила сильніша від алкоголізму та наркоманії», а також було проведено футбольний турнір між двома підрозділами кримінально-виконавчої інспекції у м. Львові.

Захід проводився з метою популяризації здорового способу життя та розвитку фізичної культури серед громадян, які перебувають на обліку.

 

Футбольний турнір між двома підрозділами кримінально-виконавчої інспекції у Львові

Футбольний турнір між двома підрозділами кримінально-виконавчої інспекції у Львові

Футбольний турнір між двома підрозділами кримінально-виконавчої інспекції у Львові

Контакти

  • Леся Михальська
  • 8 068 540 99 22

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.