bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

X Міжнародний Форум: Цифрове телебачення в Україні – очікування та реальність
11.08.2017

7 вересня 2017 року у Києві відбудеться десятий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» - експертно та детально про перехід України на цифрове ТБ. Форум традиційно організовує Незалежна асоціація телерадіомовників.

Впродовж останніх півтора року перехід України з аналогового на цифрове телебачення декілька разів переносився. З яких причин, і чи є остання погоджена дата – кінцевою, аналізуватимуть найкращі експерти з «цифри».

Теми X Цифрового Форуму:

Підводні камені цифрової реформи: 2016-2017. Дискутуватимемо прохід реформи, причини її стагнації та можливі шляхи просування до повної реалізації. Учасники дискусії – представники основних державних органів, залучених до процесу, та представники індустрії.

Мейнстрім чи маргіналія: чи потрібне Україні цифрове телебачення? Представники телевізійної індустрії та провідних телекомунікаційних компаній обговорять, чи зберігає DVB-T2 мовлення актуальність для українського ринку, та чи не замінять її у найближчий час інші технології, що активно розвиваються в Україні.

Законодавчий ключ від цифрової реформи. Дискусія провідних медіа юристів та розробників проекту Закону України «Про аудіовізуальні послуги» про те, чи буде прийнято до 10 річниці реформи та 7 річниці роботи над законопроектом нове законодавство, що створить механізми для успішного завершення переходу на цифру та подальшого розвитку наземної ефірного телемовлення.

Реформа для людей? Хто може і хоче дивитись цифрове телебачення. Під час дискусії експерти обміняються думками про те, кому насправді доступний цифровий сигнал, наскільки збільшилась кількість абонентів цифрового телебачення, хто буде аудиторією наземного ефірного мовлення у майбутньому і наскільки комерційно цікавою є така аудиторія.

Нова цифрова реформа для України. Перспективи впровадження цифрового радіо. В процесі дискусії учасники обміняються думками про те,чи потрібне українцям цифрове радіо, чи на часі такі зміни для радіо галузі, які кроки для старту реформи вже зроблені і які подальші кроки плануються.

Умови участі у Цифровому форумі для 1 особи:

· 710 гривень (при реєстрації до 01.09.2017);

· 895 гривень (при реєстрації після 01.09.2017).

Участь для членів НАМ, регіональних, місцевих мовників, представників Нацради, держустанов та ГО - безкоштовна.

Реєстрація за посиланням  - https://goo.gl/forms/WI6zDjrzCyeGPhQj2.

Усі новини Форуму, фото та відео шукайте на сторінці у facebook – https://www.facebook.com/dtvforum/.

Цифровий форум відбудеться 7 вересня 2017 року у Києві, у готелі Radisson Blu (Ярославів Вал, 22).

Десятий міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні» організовує Незалежна асоціація телерадіомовників у партнерстві з Національною радою з питань телебачення та радіомовлення, за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку фонду SIDA. Захід відбувається у межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Інформаційні партнери: Детектор медіа, Громадське радіо, Sostav.ua, ГУРТ, МедіаБізнес, журнал «Журналіст України», НСЖУ. Телевізійний партнер – телеканал ZIK.

Контактна особа – Наталія Терес, [email protected], +38 044 289 25 99

Прес-служба Незалежної асоціації телерадіомовників

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.