bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошуємо на перегляд документальної стрічки НАШ КІЛОВАТ / KILOWATT OURS
15.09.2009

Фонд ім. Фрідріха Еберта (Регіональне представництво в Україні та Білорусі) та Молодіжний правозахисний центр в рамках всеукраїнського кінофестивалю «Стале життя» запрошують 17 вересня 2009 року, о 18.00, взяти участь у заході:

Київський медіа-кіноклуб.

У програмі – перегляд документальної стрічки НАШ КІЛОВАТ / KILOWATT OURS

Режисер: Джефф Беррі, 2005 р. Тривалість: 54 хв.

Режисер Джефф Беррі пропонує надію, повертаючи камеру до себе і запитуючись: «Як я можу щось змінити?» Протягом своєї подорожі Беррі вивчає, звідки береться електроенергія та які проблеми викликає її виробництво, включаючи зникнення верхівок гір, дитячу астму та глобальне потепління. По дорозі він зустрічає людей, компанії, організації та спільноти, які знаходяться на передовій лінії, використовуючи принципи ефективності та збереження енергії, відновлювану зелену енергію, та водночас заощаджуючи гроші та оберігаючи довкілля. Ця часто-густо весела та завжди надихаюча історія каже: «Ти легко можеш щось змінити, і ось шлях!»
Також у програмі заходу – дискусія з запрошеними експертами на тему перспективности використання й розвитку «зеленої» енергетики в Україні.

Всеукраїнський фестиваль «Стале життя» ініціювала громадська організація «ECCE HOMO», Одеса. Фестиваль проходить у Києві, Одесі, Тернополі та інших містах України. Він присвячений поширенню ідеї сталого розвитку та гармонізації сучасного життя.

Метою медіа-кіноклубу є популяризація демократичних і соціальних цінностей шляхом показу документальних фільмів та проведення публічних дискусій за участи громадсько-активних журналістів та запрошених експертів на важливі соціальні теми, підвищення журналістського інтересу до зазначених тем, наближення представників експертного середовища до медійників та привернення уваги громадськості до світового та українського документального кінематографу.

Медіа-кіноклуб збирається у Кнайп-клубі «Купідон» за адресою: вул. Пушкінська, 1-3/5.

Реєстрація: Ольга Веснянка, [email protected], з 16го вересня за тел.: 8050 3346604

Прошу повідомити, чи будете.
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.