bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виставка плакатів та дитячих малюнків «Ні – торгівлі людьми та експлуатації дітей!»
14.09.2009

Боротися з торгівлею людьми можна різними методами. Перш за все правоохоронними, розкриваючи злочини та караючи злочинців. Але без серйозної превентивної та інформаційної роботи, без правової культури населення така боротьба не буде ефективною. Дитячі малюнки та плакати, підготовлені та зібрані Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда – Україна» не тільки привертають увагу громадян до цієї проблеми, але й закликають до нетерпимого ставлення до будь-яких порушень прав людини та містять в собі поради, як унебезпечити себе від таких злочинів.

16-19 вересня 2009 р. виставка дитячих малюнків та плакатів буде відкрита в Арт-кафе «Антресолі», за адресою, м. Київ, бульвар Шевченко 2.

Відвідуйте виставку та не залишайтеся байдужими!

На виставці буде представлено тематичні плакати на зазначені теми, підготовлені не тільки українськими організаціями, а й організаціями Польщі, Македонії, Білорусі, Молдови, Чехії, Болгарії та інших держав, а також малюнки переможців конкурсу для дітей «Запобігання торгівлі людьми, насильству та експлуатації дітей», який проводився Міжнародним жіночим правозахисним центром „Ла Страда-Україна”.

Вхід вільний для всіх відвідувачів кафе.

Контактна особа: Наталія Бочкор, центр «Ла Страда – Україна», тел. 8 044 205 37 36 

Контакти

  • Наталія Бочкор
  • Центр «Ла Страда – Україна»
  • 8 044 205 37 36
  • http://ls.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.