bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Еміль Бок: європейські інструменти розвитку міст (Київ)
04.07.2017

В рамках набору на 3-тю програму «Школа Мерів» в Київ завітає з офіційною програмою прем'єр-міністр Румунії (2008-2012 рр.), мер м. Клуж-Напока Еміль Бок. 

Під час візиту Еміль Бок зустрінеться з Клубом Випускників Школи Мерів, візьме участь в парламентському круглому столі на тему “Регіональний розвиток та промислова політика: румунський досвід” , а також дасть відкриту лекцію “Європейські інструменти розвитку міст: сучасний досвід Румунії”.

Запрошуємо українських мерів, громадських діячів, експертів, журналістів та усіх, хто цікавиться місцевим розвитком відвідати захід, який відбудеться 5 липня, з 17:00 до 18:30, за адресою вул. Хрещатик, 36 (Колонна зала КМДА). 

Які інструменти smart city можна ефективно використовувати в східноєвропейських містах? Чи дійсно ефективними є креативні індустрії? Наскільки варто фокусуватися сучасним містам на розвиток IT-інфраструктури? Яка роль туризму в місцевому розвитку? Як зробити так, щоби “лоукости” літали саме з вашого міста? Як це поєднувати досвід прем’єр-міністра і мера міста?

На ці, та на інші питання ви отримаєте відповіді під час публічної лекції Еміля Бока. 

Обов’язково зареєструйтеся за посиланням: https://goo.gl/forms/pibCsSiC3O6NxVsw1

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.