bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європа в серцях українців
02.09.2009

03 вересня о 13.00 у прес-центрі „Український Час” (Хрещатик, 2) відбудеться прес-конференція за підсумками інформаційно-публіцистичного проекту „Європа в серцях українців”, проведеного в ефірі „Нашого Радіо” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У прес-конференції візьмуть участь Посол, Голова Представництва Жозе Мануел Пінту Тейшейра, генеральний директор радіостанції „Наше Радіо” Богдан Болховецький, українська співачка i переможниця пісенного конкурсу „Євробачення-2004” Руслана, чемпіонка Європи і світу із спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва.

Радіопроект „Європа в серцях українців”, що тривав протягом 6-ти місяців, мав на меті поширення актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської Комісії, висвітлення взаємостосунків та спільних програм України та ЄС.

Наймасштабніший в українському FM-просторі проект, присвячений Європейському Союзу, викликав жвавий інтерес у слухачів „Нашого Радіо”, і передусім – у молодіжної аудиторії. У підсумку мільйони наших співвітчизників дізналися не лише про історію, традиції та устрій Об’єднаної Європи, але і про нові можливості та переваги, які надає українцям участь в гуманітарних програмах Європейського Союзу.

Контакти для акредитації:

Даник Андрій,
промо-менеджер,
радіостанції "Наше Радіо"
тел.: 569-93-95
факс: 483 80 20
[email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.