bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медіа-кав’ярня з питань гендерної чутливості хмельницьких медіа
19.04.2017

Захід відбувається в межах проекту «Гендерний простір сучасної журналістики: від теорії до практики», що реалізовується Волинським прес-клубом у партнерстві з Гендерним центром, Незалежною громадською мережею прес-клубів України та за підтримки програми «У-Медіа» (Інтерньюс). До участі в медіа-кав’ярні запрошуються журналістки/журналісти хмельницьких медіа, громадські активістки/активісти, яким цікава дана тематика.  Дедлайн - 21 квітня 2017 р.

Наскільки гендерно чутлива журналістика Хмельниччини? Хто найчастіше фігурує в публікаціях місцевих видань – жінки чи чоловіки – і при висвітленні яких тем? Як розпізнавати і не вживати стереотипні образи й секзизм?

Про ці та інші питання йтиметься під час першої в Хмельницьку гендерної медіа-кав’ярні, яка відбудеться 24 квітня 2017 року о 14:00 годині у приміщенні Торгово-промислової палати
(кафе «Меркурій», вул. Подільська, 109/1).

На зустрічі буде презентовано також:

  • результати гендерного моніторингу хмельницької журналістики,
  • індекс гендерної українських медіа, сформований уперше в Україні (за результатами аналізу 90038 публікацій у 220 друкованих та інтернет-виданнях 22 областей)
  • посібник для журналістів «Гендерна абетка для медіа».

Захід відбудеться за участі:

  • Тетяни Баєвої – голови правління Хмельницької ГО «Подільський центр «Гендерна рада»
  • Оксани Ярош – гендерної експертки, експертки проекту «Гендерний простір сучасної журналістики: від теорії до практики» (Луцьк)
  • Богдани Стельмах – координаторки Волинського прес-клубу, керівниці проекту «Гендерний простір сучасної журналістики: від теорії до практики» (Луцьк)
  • Ірини Савченко – програмної координаторки ГО «Інтерньюз» (Київ)
  • Олександри Бородіної – менеджерки з питань гендеру та інклюзивності ГО «Інтерньюз» (Київ)

До участі в медіа-кав’ярні запрошуються журналістки/журналісти хмельницьких медіа, громадські активістки/активісти, яким цікава дана тематика.

Під час зустрічі на учасників/учасниць чекає смачна кава/чай і тістечка.

Для реєстрації та додаткової інформації звертайтеся, будь ласка, до Тетяни Баєвої (тел.: (067) 303 20 22, e-mail: [email protected]).

Останній день зголошення – 21 квітня (включно).

Захід відбувається в межах проекту «Гендерний простір сучасної журналістики: від теорії до практики», що реалізовується Волинським прес-клубом у партнерстві з Гендерним центром, Незалежною громадською мережею прес-клубів України та за підтримки програми «У-Медіа» (Інтерньюс).

Контакти

  • Богдана Стельмах
  • (066) 203-50-31

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.