bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Театр переселенця запрошує на свою «найконсервативнішу» виставу (Київ)
11.04.2017

Театр Переселенця запрошує на свою «найконсервативнішу» виставу, яка відбудеться у Центрі сучасного мистецтва «ДАХ» в Києві, 17 та 18 квітня 2017 р.

Ця вистава відрізняється від усього того, що ви звикли бачити у театрі.

Вистава «Водка. ***. Телевізор» втілює на сцені  п’ять коротких п’єс драматурга Максима Курочкіна. Німецький режисер Георг Жено нехтує прийомами псевдо-психологічного театру, відмовляється від ролі дизайнера слів та проріджувача сенсів. В результаті ми маємо стриману текстоцентричну виставу про киян минулого та їхні наївні втечі від реальності. Поезії подружнього пекла, місто як механізм ейфорії, молоді ідіоти – базові теги режисерського пошуку. 

Театр Переселенця перший раз за свою  історію переноситься із виміру документального театру до експериментів із художніми творами.

У виставі задіяні переселенці – учасники документальних вистав Театру «Де Схід?» та «Миколаївка». Вони вперше виходять за межі власних історій, вперше працюють з сучасною українською драматургією. 
Їм допомагають професійні київські актори: актриса театру«Золоті Ворота»Катерина Вишня Вишнева, актор Молодого театру та Театру на Липках Євген Бондарський та виконавець головної ролі Олександр Фоменко –  куратор волонтерських проектів Театру Переселенця, актор, а віднедавна і режисер Театру на Подолі. 

Вікове обмеження: 18+ 

Присутні сцени паління та вживання алкоголю.

Автор: Максим Курочкін

Режисер-постановник: Георг Жено

Проект Театру Переселенця та Інституту Драми

Художник: Софія Дорошенко

Режисер: Євгенія Відіщева

Продюсер: проекту Олександр Фоменко

Два покази вистави відбудуться у приміщенні театру ЦСМ “ДАХ” (вул.Велика Василькiвська, 136) 17 та 18 квітня. Початок о 20.00

Вартість квитків – 150 та 200 грн.

Придбати квитки можна за посиланнями:

17.04. (понеділок): https://goo.gl/yCtV10

18.04 (вівторок):  https://goo.gl/peJJSf

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.