bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

НАТО радіомарафон 2017
07.03.2017

Фундація прав людини за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні та Посольства Литовської Республіки в Україні розпочинає третій проект «НАТО РАДІОМАРАФОН-2017» на НАШОМУ Радіо. Інформаційний партнер проекту – Ресурсний центр ГУРТ.

Метою проекту, аналогів якому ще не було в українському та міжнародному медіапросторі, є висвітлення цікавих фактів із історії, культури, політичного устрою та економіки країн-учасниць НАТО та самої НАТО як міжнародної організації.

Проект спрямований на підвищення обізнаності про НАТО серед пересічних громадян України та зростання поінформованості про країни, що входять до Північноатлантичного альянсу. До участі у радіопрограмах запрошені дипломати та представники посольств країн-учасниць НАТО.

Протягом 11 тижнів, щоп’ятниці, з 24 березня по 2 червня включно з 15.00 до 16.00 на хвилях «Нашого радіо» в рамках Марафону у прямих ефірах слухачам ставитимуть різноманітні запитання про НАТО та її діяльність, а також про країни-члени Альянсу.

Переможець радіомарафону отримає подарунок – поїздку до штаб-квартири НАТО в Брюссель. Саме до Брюсселю цього року поїде один із 11 півфіналістів Марафону, якого оберуть 2 червня 2017 року. Переможець зможе ближче познайомитися з діяльністю та структурою штаб-квартири НАТО.

Крім того, в рамках проекту заплановано проведення виїзних інформаційних семінарів у містах Дніпро, Кропивницький, Житомир та Вінниця, які відбудуться 28 березня, 29 березня, 11 квітня та 20 квітня відповідно. До участі у заходах запрошені представники обласних адміністрацій, посольств країн-членів НАТО, Представництва НАТО в Україні, керівні працівники ЦОВВ, що відповідають за співробітництво з НАТО, журналісти. Програмою заходів передбачено обговорення партнерських відносини між Україною та НАТО, країнами-членами Альянсу, а також державної політики в сфері інформування громадськості з питань євро-атлантичної інтеграції України.

З питань, пов’язаних із участю у семінарах, можна звертатись до Євгена Фоміна, директора Фундації прав людини, за електронною адресою: [email protected]

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   2597 днів тому   #  

Миколаївька екологічна організація "Зелений рух" є асоційовани члено Громадської Ліги "Україна-НАТО" і видає власну газету з пропагандою ЄС і НАТО. Прикро, що у Миколаєві не буде семінарів. Чи зможемо ми взяти участь у семінарах в ін. містах. Чи можемо ми направити на навчання наших активістів? Якщо так, то скільки і куди та чи можна розраховувати на віідшкодування проїзду і проживання?
З повагою, гл. ММГО "Зелений рух", ред. газети "Будьмо!" Олександр Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.