bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Львові українські та польські підлітки зіграють в антикомуністичну гру
21.08.2009

За словами другого секретаря Польського інституту у Києві Анни Лазар, перший етап гри пройшов у Ґданську на початку серпня, у ньому взяли участь підлітки зі Львові спільно з польськими товаришами.

"Це перформенс, театралізоване дійство, квест. 23 серпня пройде друга частина гри, для участі у якій до львівських підлітків приїдуть підлітки з Ґданська. Діти отримують карту з точками, які мають відвідати, а також перелік завдань. Важливо, щоб для дітей це не була просто гра, але щоб вони розуміли, що йдеться про певні важливі моменти історії", - скала за Анна Лазар.

Проект фінансується Міністерством закордонних справ Польщі. Тема гри пов’язана з відзначенням 70-ї річниці від початку Другої світової війни та 20-річчям падіння комунізму в Центральній Європі.

Гра розпочнеться 23 серпня о 10.00 і закінчиться о 13.00. У ній візьме участь по 20 учнів старших класів із львівських та ґданських шкіл. Учасники гри будуть шукати місця, де відбувалися політичні мітинги, збиралися неформальні молодіжні організації, проводились гаївки, малюватимуть писанки та інше. Під час гри їм допомагатимуть близько 15 волонтерів, які пройшли спеціальний інструктаж.
 

Джерело 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.