bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Весняна школа «EcoSchool - 2017: Climate changes»
24.02.2017

27 – 31 березня 2017 року на базі Гідрометеорологічного інституту Одеського державного екологічного університету проходитиме весняна школа – «EcoSchool - 2017: Climate changes». Дедлайн - 1 березня 2017 р.

Організатори: Міжнародна Асоціація “Євростратегія” в партнерстві з Одеським Державним Екологічним Університетом (ОДЕКУ).

Економічний, промисловий та технологічний прогрес у XX ст. призвів до виникнення цілої низки проблем, які людство поки що не в силах подолати. Ці зміни супроводжуються екстремальними кліматичними явищами, такими як засуха, повінь, тайфуни, смерчі та ін. На жаль, загрози продовжують зростати та ускладнюватися. Саме тому концепція сталого розвитку є найбільш актуальним, перспективним й необхідним шляхом розвитку людства. Головний девіз сталого розвитку: «Ми не отримали цю Землю у спадок від предків, ми взяли її в борг у наших нащадків».

Мета заходу: формування необхідного базису знань у школярів, який дозволить зрозуміти сутність та перспективи сталого розвитку, законів природи, важливості  Наук про Землю, поглиблення теоретичних та прикладних знань учнів про природу, розвиток навичок публічних виступів й розробки власних екологічних проектів.

В Екошколі братимуть участь 35 учнів-активістів 8-10 класів міста Одеси, які зацікавлені в географічних науках,  в створенні  бачення сталого розвитку  України і готові  навчатися бути екологічно свідомими. В програмі – цікаві лекції, присвячені змінам клімату та Наукам про Землю (гідрології, океанології, метеорології, кліматології  та агрометеорології), майстер-класи та тренінги, інтерактивні заняття, творча робота (розробка власного проекту) та екскурсія на Куяльницький лиман. Навчання триватиме 5 днів, участь безкоштовна. Кількість місць обмежена!

Детальну інформацію про «EcoSchool - 2017: Climate changes» можна знайти за посиланням:  https://www.facebook.com/events/1712996092325389/

Зареєструватися на Екошколу можна тут.

Реєстрація буде відкрита до 01 березня 2017 року.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся: телефон: +38(099) 653-28-53, Ангеліна.

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

https://vk.com/eco.young
https://vk.com/ecoschool_osenu

https://www.facebook.com/eurostrategy/
https://www.facebook.com/UkrEcoYoung/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.