bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фестиваль талантів «Казкові Передзвони» (Запоріжжя)
06.12.2016

10 грудня 2016 року в Запоріжжі вп'яте відбудеться Міжнародний Благодійний Фестиваль талантів «Казкові Передзвони».

10 грудня, вже п’яту зиму поспіль, в Запоріжжі проведуть велике родинне свято добра та благодійності - 5 Міжнародний Благодійний Фестиваль талантів “Казкові Передзвони”.

У рамках проекту протягом листопада та грудня відбуваються безкоштовні курси з жестової мови (глухих), безкоштовні творчі майстер-класи для вихованців дитячих спеціалізованих закладів та ряд адресних акцій.

У другу суботу зими, в запорізькому Палаці культури “Орбіта” Запорізька обласна молодіжна організація “Наше щасливе життя” за підтримки партнерів і волонтерів подарує справжню зимову інтеграційну казку дорослим і дітям як зі звичайним здоров’ям, так й особам з особливими соціальними та фізичними потребами.

В цей день на всіх гостей свята очікують безкоштовні творчі майстер-класи, благодійний ярмарок рукотворів, лотереї, виставки позитивних фото та малюнків, конкурси з подарунками, ігри з аніматорами, безпечний екстрим та святковий конкурсний концерт юних талантів, які завітають на свято з усіх куточків України й світу. 

Побачать, також, глядачі й захоплюючі номери з хорового виконання жестової пісні.

Вхід на захід - безкоштовний

*Проект відбувається за інформаційно-організаційної підтримки Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації, Запорізького обласного центру молоді, Запорізького обласного методичного центру культури та мистецтв.

Контакти

  • Фестиваль талантів «Казкові Передзвони»
  • 0636152580

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.