bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкрита дискусія «На шляху до сприятливого бізнес-середовища в Україні» (Київ)
05.12.2016

9 грудня 2016 р. у Київській школі економіки відбудеться відкрита дискусія «На шляху до сприятливого бізнес-середовища в Україні» за участю депутата Європейського парламенту Івана Штефанця. 
 
Іван Штефанець поділиться успішним досвідом Словаччини, який може бути використаний для створений сприятливого середовища для бізнесу в Україні. У дискусії приймають участь: Денис Гурський, засновник та CEO Інкубатора 1991 та Тимофій Милованов, Почесний Президент Київської школи економіки, який буде модерувати дискусію. 

Щоб взяти участь, будь ласка, зареєструйтесь 

Іван Штефанець є членом Комітету Європарламенту з питань внутрішнього ринку та захисту прав споживачів. Сфери його відповідальності – це малі та середні підприємства, трудова зайнятість, (цифровий) єдиний ринок та зменшення бюрократичних процедур. Перед тим, як він став депутатом Європейького парламенту, Іван Штефанець був депутатом парламенту Словаччини. У 2004 році, коли Словаччина приєдналася до ЄС, його було обрано Уповноваженим уряду для введення валюти євро в Словаччині. До своєї політичної кар’єри, Іван Штефанець обіймав декілька менеджерських посад високого рівня в компанії Coca Cola у Братиславі та Відні. 
 
Дискусія відбудеться в рамках #UkraineReforms, спільного проекту Центру Європейських студій ім.Вілфреда Мартенса, Київської школи економіки, який стартував у 2014 році заради підтримки реформ в Україні.  
 
Дата та час: 9 грудня, 19.00
 
Місце проведення: Київська школа економіки (вул.Дмитрівська 92-94, 2й поверх, ауд. 206)
Мова: Англійська 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.