bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший загальноукраїнський форум вчителів німецької мови (Київ)
24.11.2016

25-26 листопада 2016 р. відбудеться перший загальноукраїнський  форум вчителів німецької мови «Професійні сфери німецької мови – німецька мова у школі та ВНЗ в Україні сьогодні». 

400 вчителів шкіл, професійно-технічних училищ та викладачів вузів України зустрінуться у НТУУ “КПІ ім. Ігоря Сікорського” на першому загальноукраїнському  форумі вчителів німецької мови «ПРОФЕСІЙНІ СФЕРИ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ – німецька мова у школі та ВНЗ в Україні сьогодні». 

 Освітній ландшафт буде в майбутньому все більше орієнтуватись на європейські та західні стандарти, а попит на іноземні мови у школах та вузах та їхня підтримка зростатимуть.

Перший загальноукраїнський форум вчителів німецької мови прагне зробити свій внесок у те, щоб за підтримки вчителів німецької мови у школах та ВНЗ України молодь отримала імпульс і стимул розглядати вивчення німецької мови як довгострокову успішну інвестицію в професійне майбутнє кожного. Не в останню чергу в рамках реформи вищої освіти все більшу роль відводять інтернаціоналізації та пов“язним з нею знанням іноземних мов. В цьому контексті ґрунтовних реформ повинні зазнати навчальні плани у школах та ВНЗ.

У галузі шкільної та професійно-технічної освіти акцент робиться на практичні семінари з питань методики викладання, краєзнавства та профорієнтації. Мета семінарів полягає у тому, щоб надати поштовх вчителям німецької мови державних середніх навчальних закладів та професійно-технічних училищ до застосування інноваційних, комунікативних та  активних підходів у викладанні німецької мови.

У сфері вищої освіти головна роль відводиться практичним семінарам з питань укладання навчальних планів як в рамках філологічної освіти, так і на міжнародних навчальних програмах з німецькою  мовою викладання (наприклад, німецькі факультети). Цільовою групою є як викладачі німецької мови, так і адміністративні співробітники (декани, керівництво кафедр) в обох сферах.

Організатори:

Німецька служба академічних обмінів (DAAD), Goethe-Institut в Україні, Асоціація українських германістів, Українська спілка германістів вищої школи, НТУУ «КПІ імені Сікорського».

Місце проведення:

Національний технічний університет України “КПІ ім. Ігоря Сікорського”, просп. Перемоги, 37.

Відкриття відбудеться 25.11.2016 о 10.00 у Залі Вченої Ради (корп.1)

Контактна особа:

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.