bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма обміну «Люди і трансформації: дослідження міста, історії, людей» (Бучач)
12.09.2016

«Люди і трансформації: дослідження міста, історії, людей» – це новий проект, розроблений НУО «Іnsha Оsvita» і об’єднанням  MitOst e.V для учасників з України та Німеччини, які готові досліджувати минулий досвід трансформацій для роботи з сучасними викликами. 

В рамках проекту учасники будуть досліджувати міський простір міста Бучача та аналізувати вплив історичних подій на зміни в містах та людях.

Проект складається з двох п’ятиденних міжнародних обмінів: перший вже відбувся в м. Берлін 25-31 липня, другий буде проходити в м. Бучач 17-22 жовтня.

Обміни передбачають активну програму, наповнену дослідженнями міст та людей. Учасники та учасниці будуть працювати над практичними методами дослідження трансформацій, шукатимуть зміни в просторі та людях; проаналізують отриманий досвід, результат якого буде представлений у форматі журналу методів активного дослідження минулого і теперішнього в просторі міста.

Ми шукаємо учасників та учасниць для другої зустрічі в м. Бучач (17-22 жовтня) з України та Німеччини (по 7 осіб від кожної країни):

  • у віці від 18 до 29 років;
  • зацікавлених в роботі з історією та урбаністикою;
  • мотивованих бути активними і вносити свій вклад в програму обміну;
  • мотивованих розробляти неформальні форми і методи дослідження історії в місті;
  • зацікавлених в роботі з темою проекту: “Люди та трансформації”;
  • відкритих до спілкування різними мовами (для всіх учасників знання англійської мови на робочому рівні обов’язкове; знання німецької мови для учасників з України, а також знання російської та української для учасників з Німеччини є додатковим бонусом, але не є критерієм для відбору).

Програма заходу буде розроблена на основі пропозицій та ідей учасників та учасниць. Мова йде не про лекції / презентації / теорію. Ми хочемо працювати разом, щоб мати  живий процес вивчення трансформацій на різних рівнях.

В рамках обміну учасники та учасниці забезпечуються житлом та харчуванням, а також частково компенсуються дорожні витрати (для учасників та учасниць з України не більше 50 євро, Німеччини – 300 євро).

Для того щоб взяти участь в обміні необхідно заповнити заявку до 20 вересня 2016 року.

Результати відбору будуть повідомлені 23 вересня 2016 року.

З будь-яких питань щодо обміну можна звертатися за електронною адресою: [email protected]

Проект “Люди і трансформації: дослідження міста, історії, людей” реалізується НГО “Іnsha Оsvita” і спілкою  MitOst e.V в рамках програми “Meet UP! Німецько-українські зустрічі молоді”, що реалізується фондом EVZ при фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини та фонду ім. Роберта Боша

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.