bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший благодійний шаховий турнір у Луцьку
02.09.2016

10 вересня у Луцьку проходитиме Перший благодійний шаховий турнір. Організаторами заходу виступає ГО «Фундація розвитку громад» спільно із мережею фітнес-центрів.

«Гра в шахи сприяє розвитку концентрації уваги, вмінню долати труднощі, логічно мислити й планувати власні дії. В сучасному світі це просто необхідні знання. Крім того, варто зауважити, що це благодійний шаховий турнір, тож виручені кошти в рамках його реалізації будуть спрямовані на допомогу важкохворому дворічному хлопчику –Любомиру Базельчуку. Тож це чудова можливість перевірити свої вміння, отримати чудовий приз й зробити добру справу», – розповідають у прес-службі ГО «Фундація розвитку громад».

Усіх переможців турніру чекають призи від мережі «Інтер Атлетика» – місячні безлімітні абонементи для занять у будь якому закладі, а також високоінтелектуальні призи від Волинського обласного редакційно-видавничого підприємства «Надстир’я». Крім того, чемпіон турніру отримає додатковий суперприз від організаторів.

Кількість учасників обмежена. Тож для участі необхідна попередня РЕЄСТРАЦІЯ. Також необхідно зробити благодійну пожертву – щонайменш 30 грн. Усі виручені кошти будуть спрямовані на допомогу важкохворому дворічному хлопчику Любомиру Базельчуку. 

Більше інформації про хлопчика - за посиланням: http://bit.ly/2bHqFBQ

Час початку турніру 10:00.

Реєстрація розпочнеться о 09:30.

Контакти для уточнення деталей: (067) 332-88-02.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.