bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Маріуполі покажуть документальну виставу «Вам тут не демократія»
16.08.2016

Команда «Інституту Республіка» спільно з театром «Post Play ТЕАТР» запрошує жителів м. Маріуполь на документальну виставу, засновану на реальних історіях переселенців – «Вам тут не демократія».

20 серпня у м. Маріуполь покажуть відверту виставу, що змусить розібратися, якою ж має бути наша держава.

Час: 15:00

Місце проведення: Вільний простір “Халабуда”, вул. Нільсена, 60, бізнес-центр “Галакс”

Назва «Вам тут вам не демократія» – це слова, які одна з героїнь вистави почула від чиновника. В основі вистави — унікальні історії людей, яким довелося зіштовхнутися із “системою”. Переселенці трьох українських міст: Ужгорода, Маріуполя та Горішніх Плавнів на собі відчули зашкарублість та незламність існуючого ладу. Одні борються, інші намагаються підлаштуватися, треті – зайняли нейтральну позицію. Але всі потрапляють у замкнене коло, і результат один: система пручається в своєму самозбереженні й ламає долі людей або робить їх значно сильнішими у їх протесті.

Режисер: Галина Джикаєва

Драматурги: Яна та Ден Гуменні

Партнер проектуРегіональне представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта.

Примітка. Народний театр – це театр швидкого реагування, що розповідає про гострі повороти в політиці та соціуму з метою формування взаємопорозуміння в українському суспільстві в постконфліктній фазі. Проект реалізується Інститутом «Республіка» у співпраці з «Post Play ТЕАТР». У 2014-2015 роках в рамках проекту були проведені дві вистави – «Дерево життя» (м. Київ) та «Сіра зона» ( м. Запоріжжя).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.