bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот»
09.08.2016

19-21 серпня 2016 року у м. Черкаси відбудеться Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот». Особливістю фестивалю є його орієнтація виключно на українського кіновиробника. Фестиваль має 4 номінації; запрошено 25 відомих українських режисерів короткого метру та кінознавців. В конкурсі беруть участь 15 робіт 2015-2016 років. Позаконкурсна програма фесту складається з 10 робіт українського виробництва попередніх років.

У рамках фестивалю відбудеться також низка кінопоказів, майстер-класів та лекторіїв. Зокрема, в Черкасах покажуть кіноальманах «Роздоріжжя» та добірку фільмів від «Сучасного українського кіно», фільм Юлії Гонтарук «10 секунд» і чотири фільми від проекту «Каннський вечір». Спеціально запрошені гості фестивалю «КіноШот» - продюсер компанії «Кіновир», організатор «Каннського вечору» Катерина Шевченко і режисер монтажу фільму "Поводир" Денис Захаров.

У складі журі Черкаського кінофестивалю:

  • Олександр Гусєв – кінокритик, член НСКУ, член FIPRESCI. За плечима Олександра Гусєва досвід роботи в журі міжнародної федерації кіноклубів в Локарно, міжнародного кінофестивалю у Мінську "Лістапад" та міжнародного кінофестивалю в Одесі;
  • Юлія Гонтарук – кінорежисер, співзасновник кінопроекту Вавілон’13;
  • Дмитро Захаревич – кінорежисер, сценарист, автор художнього фільму “Дорога на Захід”, який також був членом журі на кінофестивалі соціальної відеореклами "Молодія" та на кінофестивалі "VAU FEST". Крім цього, Дмитро Захаревич допомагав із відбором робіт на Kinofest NYC в Нью-Йорку в 2010-2014 роках та брав участь в організації і відборі фільмів на "КіноФРонт - 2012".

Де: м.Черкаси, Долина Троянд

Коли: 19-21 серпня 2016 року

Черкаський фестиваль короткометражного кіно "КіноШот" відбувається вперше і є некомерційним, але досить амбіційним проектом для громадськості Черкас, що має на меті об'єднати звичайних жителів міста, акторів, кінорежисерів та знавців кіномистецтва.

Програма кінопоказів - у додатку.

Контакти

  • Кінофестиваль «КіноШот»
  • 096 243 43 52
  • 067 354 65 60
  • https://www.facebook.com/kinoshotfest/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.