bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулась робоча зустріч представників моніторингової групи ДГО «Альянс»
24.07.2009

23 липня 2009 року у Центрі політологічних досліджень м. Донецьк (вул. Університетська, 24 офіс 48 (4-й поверх історичного факультету Донецького національного університету) відбулась робоча зустріч представників моніторингової групи, яка проводить громадське спостереження за вступною кампанією 2009 до ВНЗ Донецької області.

Основною метою зустрічі було обговорення етапів громадського моніторингу, які вже завершились та вироблення стратегії щодо його завершення. Також була оговорена ситуація із вступною кампанією у обраних для громадського спостереження ВНЗ Донецької області, можливі проблемні ситуації та шляхи їх вирішення. Робоча зустріч стала можливою завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), Корпорацію Виклики Тисячоліття (МСС) та Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI).

За більш детальною інформацією звертайтесь до керівника моніторингової групи ДГО «Альянс» Бондаренка Сергія за телефоном (+38 095 106-81-62), електронною поштою [email protected]

Контакти

  • Бондаренко Сергій
  • ДГО ”Альянс”
  • [email protected]
  • +38 (062) 311-15-70

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.