bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: День йоги, Ніч кіно, Концерт у лісі, вуличний масаж, музейний пікнік та Kma400Fest
24.06.2016

ГУРТ пропонує вашій увазі події 24-26 червня 2016 року у Києві. Кияни та гості міста можуть послухати класичну музику у лісі, знайти на вулиці масажиста своєї мрії,  поринути у світ йоги, відпочити на музейному пікніку, послухати білоруських поетів, знайти натхнення на TEDxKPI, провести ніч на відкритому повітрі за переглядом кіно та зустрітися зі старими друзями на Kma400Fest. Гарних вам вихідних!

24 червня 2016 року - Summer Jazz Love Songs. У Домі Кіно одні з кращих джазменів України в супроводі оркестру, зіграють нову чудову програму, присвячену джазу і любові. Програма складається з творів музичних легенд, таких як Френк Сінатра, Дін Мартін, Нет Кінг Коул і інші. Також вас чекають цікаві сюрпризи і несподівані джазові погляди на НЕ джазові романтичні композиції. На сцені в цей вечір зберуться одні з кращих представників української джазової сцени: золотий вокал українського джазу - Руслан Єгоров, найвідоміший вітчизняний саксофоніст і засновник джаз-бенду Схід-Side - Дмитро «Бобін» Александров та інші, допомагати їм буде один з кращих українських оркестрів «Віртуози Києва».

Читати більше… 

25 червня 2016 року - International Yoga Day - Kyiv Challenge 2016. Йога-челендж покликаний об'єднати сотні людей і навіть цілі міста навколо єдиної мети - бути здоровими і щасливими. На Вас чекає цілий день майстер-класів з різних напрямків йоги від провідних йога-шкіл столиці - медитації, творчі майстерні, масаж, аюрведа, а також лекції та семінари за темами здорового способу життя, краси, харчування, медицини та освіти, фудкорт здорової їжі, чайні церемонії, маркет тематичної продукції, музичний концерт, виставка, розіграші подарунків, конкурси, простір для дітей тощо.

Читати більше…

25 червня 2016 року - Hrushevsky Garden Party: Summer birthday. Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського запрошує на святкування Дня народження Катерини Грушевської, улюбленої донечки Михайла Грушевського. Затишна садиба з верандою та парком кінця ХІХ ст. відкриває свої двері для відвідувачів. На вас чекає свято у найкращих традиціях родини Грушевських, яке тісно переплітається із сучасною українською культурою та мистецтвом. У програмі музейного пікніка - майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки; екскурсія «Скарби дому Грушевських»; виступ українських гуртів «The Doox» та «Теорія простору», а також вулична їжа, розмальовка-велетень, ігри для дітей та дорослих, святковий торт та загадування бажань.

Читати більше…

25 червня 2016 року – Вуличний фестиваль масажу на ВДНГ. Це принципово новий спосіб знайти свого майстра масажу, ознайомитися з різними масажними технологіями, зануритися у витонченість цього мистецтва, спробувати все на собі. І найцікавіше - стати учасником майстер-класів і навчитися чомусь новому.

Читати більше…

25 червня 2016 року – Вечір поезії Білорусі. Поетичний вечір відбудеться в рамках проекту Тематичний Поетичний Київ і присвячений цілій країні, культурі і дивовижній поезії. Спеціальний гість вечора: Даша Бялькевіч - поет з Білорусі, яка прочитає як свої авторські тексти, так і тексти відомих авторів її країни.

Читати більше…

25 червня 2016 року - TEDxKPI 2016. Протягом ночі найцікавіші та найхаризматичніші спікери перевертатимуть ваше уявлення про світ. Це буде найромантичніша TEDx-подія Києва, і від потужного потоку нових ідей спати не захочеться.

Читати більше… 

25 червня 2016 року - Kma400Fest 2016. КМАркет. У програмі фестивалю: фудкорт, екскурсії університетським містечком, Зустріч випускників 1995 і 1996 року з нагоди 20-річчя випуску, Благодійна лотерея, Концертна програма (хедлайнер – КРИХІТКА), KIDS-простір (Активні ігри, майстер-класи, настільні ігри, квести), інтелектуальни THINK-простір (шаховий турнір Що? Де? Коли?, Дискусія «Іван Мазепа проти Григорія Сковороди: Могилянка і влада»,   Розмова про Могилянську Бізнес Асоціацію, лекції улюблених викладачів OLD-простір, ART-простір та Кіноніч «Гаррі Поттер, 3,4 частини».

Читати більше…

25 червня 2016 року -  Благодійний рок-концерт «Ше.Fest заради життя Героя». Участь в події візьмуть соліст гурту «Без обмежень», «Шпилясті Кобзарі» та інші. Всі виручені кошти з концерту підуть на реабілітацію 23-річного бійця україно-російської війни - Миколи Метчікова, який проживає в с. Моринці (Батьківщина Тараса Шевченка). Микола - один із перших з села пішов на війну добровольцем і мав би вже повертатися влітку додому. Проте 29 травня хлопець отримав тяжкі поранення під Широкіним - а саме, численні поранення голови, перелом кісток правої стопи, надтяжке поранення гортанні, сонної артерії та стравоходу. Попереду - багато операцій та часу на реабілітацію.

Читати більше…

25-26 червня 2016 року - Кінофестиваль «Відкрита ніч. Дубль 19». Як і в попередні роки, основним майданчиком стане АртПРИЧАЛ у Києві, а паралельні покази і трансляції кінопоказів пройдуть більше ніж на 60-ти майданчиках України та світу. На фестивалі буде показано 33 українські короткометражні ігрові, документальні та анімаційні стрічки. У рамках чеської програми почесними гостями будуть фільми студентів і випускників FAMU (Чеської Фільмової Академії), а також проведено воркшоп з чеським режисерром Робіном Квапілом. Завершить програму показ німого фільму 1929 року «Еротикон» режисера Густава Махати з музичним супроводом від чеського гурту FORMA. Вхід вільний.

Читати більше…

26 червня 2016 року - Svitlo Concert. Концерт класичної музики  відбудеться у Сирецькому дендропарку. У вас буде можливість втекти від міської метушні у тихе місце, де звуки класичної музики сплетуться зі звуками природи. Svitlo Concert підготували легку літню програму з творів великих авторів. У цей вечір прозвучать композиції Чайковського, Штрауса, Вівальді та інших не менш чудових композиторів. Грає камерний оркестр «Віртуози Києва».

Читати більше…

26 червня 2016 року - Недільний вечір з Адріано Челентано. Музей Тичини запрошує на вечір італійського кіно - з 16 до 22.30. Будуть покази найулюбленіших фільмів за його участі – «Блеф», «Приборкання норовливого», «Оксамитові ручки».

Читати більше… 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.