bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: поетичний марафон, Даха Браха, Кураж Базар, фестиваль культур та FamilySportWeekend
17.06.2016

Пропонуємо Вашій увазі події, що відбуватимуться у Києві 18-19 червня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних вихідних!

18 червня 2016 року - Фестиваль молодіжних ініціатив «NPU Summer Fest». Фестиваль запропонує все необхідне для чудового вікенду: чарівна музика, зони активного відпочинку та настільні ігри, лекції від крутих спікерів та смаколики. У ботсаду Фоміна молодіжні ініціативи розкажуть про свій досвід, круті виконавці та групи з різних університетів Києва будуть розігрівати публіку перед виступом запрошених зірок. Також буде зона для барахолки, фудкорту та ігор.

Читати більше…

18 червня 2016 року - Вистава "Гессе. Притчи". Основою вистави стали тексти притч, створені під час Першої світової війни, та роздуми письменника, висловлені ним у творах різних часів. Музиканти у творчій взаємодії з акторами передають алегоричний сенс літературних епізодів, поєднуючи музичні твори з елементами імпровізації в інтерактивному просторі вистави з акторською грою. Події столітньої давності перекликаються із сьогоденням.

Читати більше...

18 червня 2016 року - Міжнародний фестиваль культур OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL. Всіх гостей свята чекає захоплююча і захоплююча програма, яка порадує барвистими дефіле національних костюмів, запальними танцювальними і вокальними номерами, дегустаціями традиційних страв і напоїв. Щоб захід мав не тільки розважальний, а й освітній характер організатори готують цілий ряд цікавих майстер-класів, серед яких кожен знайде щось для себе, що дозволить долучитися до культури і традицій інших народів. 

Читати більше...

18-19 червня 2016 року - Благодійний Кураж Базар  на території Арт-заводу Платформа. Перша повністю українська благодійна барахолка! Окрім шопінгу на вас чекатимуть виступи двох улюблених гуртів - українського хедлайнера ДахаБарха у суботу на 18:00 та гостей з Грузії MGZAVREBI у неділю о 18:00. І все це заради великої мети - зібрати 500 000 гривень на серцеві окклюдери для дітей разом з Українською біржою благодійності.

Читати більше...

19 червня 2016 року - ДахаБраха закриває "Майстер Клас" на Лаврській. Виступ всесівітньовідомого музичного етно-гурту на локації Лаврська, 16А. Також у фіналі  на Вас чекає цікавий флеш-моб.

Читати більше...

19 червня 2016 року - старт проекту FamilySportWeekend. Ви зможете навчитись основам рукопашного бою та навчитись танцювати бальні танці. Бажаючі зможуть зіграти у волейбол та виграти смачний приз від паркового ресторану. Малеча зможе пограти у веселі ігри з аніматорами чи взяти участь у творчих майстер-класах.

Читати більше...

19 червня 2016 року - поетичний марафон "Втрата дому. Від особистої історії - до поезії. Видавництво Старого Лева долучається до V АРТ-ФОРУМУ «Дім, у якому ми живемо…» у Домі освіти і культури «Майстер-клас» поетичним марафоном. Автори поетичної серії видавництва розкажуть чотири інтимні й водночас універсальні історії про дім.

Читати більше...

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.