bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Boogie-Woogie, Малевич, FuckUp Nights, Самольот Fest, Entrepreholic та День Франкофонії
10.06.2016

Пропонуємо до Вашої уваги події, що відбуватимуться у Києві 11-12 червня 2016 року. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних вихідних! 

11 червня 2016 року - Boogie-Woogie Open-Air у парку імені Пушкіна. В рамках проекту UniPark буде багато запального бугі та свінгу! На тих, хто не танцює, чекають круті майстер-класи з бугі-вугі від Hot Boogie-Club і Kyiv Swing Dance Club! Для танцюристів організатори підготували невеличкий сюрприз - майстер-клас з тепу. Вхід вільний.

Читати більше…

11 червня 2016 року - Круглий стіл «Місто Малевича й місце Малевича в ньому» у IZONE. Центр урбаністичних студій НаУКМА запрошує на розмову про Київ, в якому Казимир Малевич жив, навчався, працював, яким надихався. І про Малевича у просторі сучасного Києва.

Читати більше…

11 червня 2016 року - FuckUp Nights Kyiv | Vol. IV.  На сцені FEDORIV Hub ви почуєте історії переможців про їх поразки! У містах по всьому світу, успішні люди збираються разом, щоб обговорити промахи, провали та фіаско, що стояли на шляху до перемог! Кожен місяць, більше 10 000 чоловік по всій планеті відвідують FuckUp Nights, щоб почути відверті зізнання локальних лідерів. Кожен спікер має 10 хвилин на розповідь та відповідає на 4 запитання із залу.

Читати більше…

11-12 червня 2016 року – Фестиваль вуличної їжі на Арт-Платформі. Головною темою фестивалю стане Америка – країна, що дала початок індустрії вуличної їжі в світі. Відвідувачі зможуть спробувати бурітос з Техасу, китайську їжу з China town в Нью-Йорку, жаб'ячі лапки у фритюрі прямо з Нового Орлеана, каліфорнійські устриці, панкейки, нагетси. Не обійдеться і без традиційного яблучного пирога, ребер BBQ і крилець Буффало. У програмі також свіжі салати, смачні та ситні альтернативи м'ясним і смаженим стравам і безліч активностей. У рамках фестивалю також відбудеться Independent Stand Up Festival – всеукраїнське стенд-ап шоу для шанувальників живого гумору.

Читати більше…

11-12 червня 2016 року - Сімейний авіафестіваль - Самальот_fest! у Державному музеї авіації. Масштабний розважально-просвітницький проект покликаний популяризувати авіацію серед молодого покоління. У програмі фестивалю не тільки розважальні, а й освітні активності в інтерактивному форматі.

Читати більше…

11-12 червня 2016 року – Фешн-маркет «Всі.Свої - Привіт, літо». 250 кращих українських брендів одягу, взуття та аксесуарів представлять свої літні колекції: босоніжки та сандалі, купальники та пляжні аксесуари, шорти і сарафани - море стильних образів для найкращих моментів спекотного літа. Вхід вільний.

Читати більше…

11-12 червня 2016 року – Entrepreholic. На вас чекає 20 годин виступів підприємців, які вже побудували власний бізнес і з радістю поділитися з вами досвідом і знаннями. Ви точно знають, як складно створювати, запускати і просувати проекти.

Читати більше…

12 червня 2016 року – Свято вулиці Костельна: День Франкофонії. Одна з найкрасивіших і «дуже французьких» вулиць Києва - історична Костьольна - прийме у себе на ярмарку численних талановитих учасників: кулінарів, майстрів, hand-made артистів, художників, музикантів і письменників, щоб порадувати жителів і гостей столиці! На повністю перекритій вулиці Костьольній гості зберуться, щоб дізнатися багатогранну культуру франкомовних держав (Канада, Конго, Ліван, Франція і Швейцарія) і звичайно ж, щоб дати можливість талановитим людям України показати себе і дати новий поштовх до ще більшого розвитку української культури.

Читати більше…

12 червня 2016 року - Вистава-пісня «Padam» на Даху Дому МК. Ви матимете унікальну нагоду побачити виставу-пісню «Padam» (спільний проект піаніста Майка Кауфмана-Портнікова та співачки Аліни Івах) розгорнеться на Даху Дому МК. Падам… Це пісня, яку хоч раз чули, навіть якщо не чули більш нічого з французької естради.

Читати  більше… 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.