bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лінгвістична олімпіада «English for Lviv Opera» (Луцьк)
13.05.2016

ГО «Фундація розвитку громад» виступила з ініціативою провести благодійну лінгвістичну олімпіаду. Захід відбудеться 21 травня в рамках Днів Європи, які з 2003 року традиційно припадають на третю суботу травня.

Назва запланованої олімпіади «English for Lviv Opera» невипадкова, адже головний переможець отримає два квитки у Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької, а також, відповідно буде забезпечений трансфер Луцьк-Львів-Луцьк.

Позмагатися за приз можуть як випускники проекту «Мовне волонтерство», так і решта бажаючих, яким виповнилося 18 років.

Олімпіада передбачає виконання двох завдань – написання тексту на англійській мові на задану тематику та проходження співбесіди. Знання учасників буде оцінювати компетентне незалежне журі, у складі якого викладачі англійської мови та іноземний гість.

Після остаточної перевірки усіх робіт та підбиття підсумків, результати буде оприлюднено на сайті ГО «Фундація розвитку громад». Після цього відбудеться вручення заохочувальних призів та головної винагороди.

Олімпіада «English for Lviv Opera» відбудеться 21 травня, в офісі ГО «Фундація розвитку громад», що знаходиться по вул. Дубнівська, 15, 2-й поверх. Кількість місць – обмежена, тому просимо бажаючих подавати свої заявки на участь до 18 травня 2016 р. Для цього лише необхідно заповнити коротеньку форму http://bit.ly/1Ntb2tQ.

Організатори запрошують до співпраці спонсорів, які мають бажання долучитись до цієї ініціативи, адже лінгвістична олімпіада – благодійний проект. Він має на меті зібрати та згуртувати людей, які розуміють, що вільне володіння англійською мовою – один з перших кроків на шляху до Європи. Разом з тим, під час лінгвістичної олімпіади та в рамках проекту «Мовне волонтерство» проводитиметься благодійний збір коштів на лікування хворих дітей.

Проект «Мовне волонтерство» реалізовується ГО «Фундація розвитку громад» уже більше року. Він викликав справжній ажіотаж серед жителів міста Луцьк. Сертифікати про завершення безкоштовних курсів з вивчення іноземних мов отримало близько 1 000 людей, серед яких і представники державних органів влади. Кількість зацікавлених дедалі зростає.

Контакти

  • Фундація розвитку громад
  • [email protected]
  • (067) 332-88-02
  • http://vogofrg.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.