bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальна арт-платформа «Волонтерська фотосушка» (Львів)
04.05.2016

9 травня 2016 р. у парку імені Івана Франка відбудеться перша у Львові «Волонтерська фотосушка». «Волонтерська фотосушка» – це соціальна арт-платформа, де кожен львів’янин зможе побачити світ очима волонтерів, дізнатись більше про можливості волонтерства у Львові, Україні та світі, обмінятись досвідом та фотокартками.

Захід організований в межах соціального проекту студентів IV-го курсу факультету журналістики Львівського національного університету іменні Івана Франка «Людина не одного року».

«Волонтер – це людина з відкритим серцем. Волонтер не повинен чекати, коли йому скажуть «дякую». Так, ми виснажені, але доки буде тривати війна, ми будемо допомагати. Ми повинні працювати на перемогу!», – розповідає журналістам соціального проекту «Людина не одного року» Світлана Сидоренко, керівник «Волонтерської сотні».

Запрошуємо взяти участь у «Волонтерській фотосушці» громадські та волонтерські організації Львова! До 5-го травня 2016 р. надсилайте декілька фото(5-7) вашої волонтерської діяльності на електронну скриньку [email protected]  та у письмовій формі дайте відповідь запитання: «Що для вас волонтерство?» або продовжіть речення «Волонтерство – це …».

Якщо ваша громадська організація зацікавлена у нових волонтерах, коротко опишіть, яка саме допомога вам потрібна та вкажіть контактні дані. Інформацію про вашу організацію та перспективи волонтерства в її межах ми розмістимо на звороті надісланих вами фото. 

Фотосушка – це популярний у всьому світі спосіб обміну фотографіями у форматі арт-виставки.

Місце проведення: М. Львів, парк імені Івана Франка.

Час проведення: 9 травня 2016 року, з 14.00 до 16.00 години

Більше інформації на сторінках події у соціальних мережах:

ВК – https://vk.com/volonterska_fotosushka 

ФБ – https://www.facebook.com/events/559591084218837/  

Контакти

  • Проект «Людина не одного року»
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/events/559591084218837/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.