bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: Великодні свята, День джазу, бюджетні подорожі, велоекскурсії та сучасне кіно
29.04.2016

На Великодніх вихідних, 30 квітня -1 травня 2016 року, у Києві буде можливість відвідати різноманітні заходи. Крім Великодніх ярмарків, ви зможете побувати на велоекскурсії по ВДНГ, подивитися сучасне українське кіно, підготуватися до відпустки на Фестивалі бюджетних подорожей і послухати джаз у Міжнародний день джазу. Розфарбуйте свої вихідні разом з ГУРТом!

30 квітня 2016 року -  Найкраші фільми від #uFilmFest! у кінотеатрі «Кінопанорама» о 19.00. Напередодні травневих свят, 30 квітня, буде продемонстровано позитивні та мотивуючі фільми Міжнародного кінофестивалю короткометражного кіно UFilmFest. Відвідувачі матимуть змогу побачити 10 фільмів - переможців кінофестивалю, а також найкращі фільми за результатами глядацького голосування та за думкою журі.
На показ завітає особливий гість - Bruno Scopazzo, режисер однохвилинного фільму “Грабіжник” (Аргентина). Після показу відвідувачі матимуть змогу поспілкуватися з режисером. Вартість – 50 грн.

Читати більше...

30 квітня 2016 року – Сучасне Українське Кіно у FREUD HOUSE cafe art club о 19. 0. Відтепер, раз на місяць у кожного українця є можливість побачити справжнє живе українське кіно від СУК \ CUC: українські короткометражні фільми, зустрічі з режисерами початківцями та метрами кіно. Нічого старого: все тільки нове, справжнє і українське. Вартість -  70 грн. 

Читати більше...

30 квітня 2016 року -  святковий концерт до Міжнародного дня джазу в Національному музеї Тараса Шевченка. Концерт відбудеться за участю заслуженого артиста України, піаніста-віртуоза Володимира Соляника, норвезького гітариста Фроде Барза, саксофоніста Богдана Гуменюка (Україна – Канада), українського виконавця на балалайці Дениса Кінчева та української вокалістки Інесси Іваницької. Вхід вільний.

Читати більше… 

30 квітня 2016 року – Дискусія  «Тіло та політика vs мораль» у 32Vozdvizhenka ARTS HOUSE о 18.00. Захід проходить у рамках виставки Art(out)ist TanzLaboratorium
Мораль - це вірус, який робить естетику непридатною. Естетика, що інфікована мораллю, є інструментом – диспозитивом влади. Те, що хоча б одного разу було побачене як красиве, як те, що вражає, згодом стає пасткою маніпуляції. Мораль та Краса відміняють тіло. За відсутності тіла будь-яка політика неможлива.

Читати більше... 

30 квітня 2016 року - Всеукраїнський благодійний Великодній ярмарок в Українському домі. Відвідувачам буде представлено багатий асортимент святкового товару: авторські прикраси в різних жанрах і стилях, святкові листівки ручної роботи, оригінальні Великодні подарунки, запашні паски, кулінарні ласощі, напої, нарядні писанки та все що необхідно до Великоднього кошика. В рамках заходу працюватиме «Благодійна майстерня», де кожен зможе долучитися до добрих справ за допомогою мистецтва.

Читати більше…

30 квітня 2016 року - Велоекскурсія павільйонами ВДНГ. На двоколісних конях за три велосипедних години ви відвідаєте всі цікаві локації ВДНГ, на які б у вас пішло шість пішохідних годин -286,3 гектар території. Ви познайомитеся з історією, дізнаєтеся всі секрети павільйонів, і розшифруєте загадкові знаки і орнаменти на них.

 

Читати більше…

30 квітня – 1 травня 2016 року – Фестиваль бюджетних подорожей #1dollartrip. Це перший фестиваль, який присвячено самостійним бюджетним подорожам. Відвідувачі отримають відповіді на  такі питання: як подорожувати багато, а платити мало; як прокласти найбільш зручний, швидкий, гарний маршрут; як стати «своїм» у будь-якому куточку світу; як знайти гарне місце проживання(безкоштовно або дуже дешево). Вартість – від 210 грн.

Читати більше...

1 травня 2016 року –  Показ фільму «Андрій Рубльов» до Великодня у кінотеатрі «Кінопанорама» о 16.00. Найвеличніший фільм Андрія Тарковського про великого живописця Андрія Рубльова. Лише деякі твори дійшли до нас, зокрема, його Трійця. У той страшний період, коли країну розривають війни за престол, іконописець, спостерігаючи ці жахіття, намагається залишатися Людиною та зберегти свій духовний світ. Вартість - 50 грн.

Читати більше...

Підготувала Катерина Бова

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.