bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація Порталу відкритих даних Верховної Ради України (Київ)
25.04.2016

26 квітня об 11:00 у «Медіахабі» по вул. Суворова, 4/6 відбудеться презентація Порталу відкритих даних Верховної Ради України (http://opendata.rada.gov.ua/). Розробка порталу стала можливою завдяки співпраці Громадянської мережі ОПОРА та Апарату Верховної Ради України за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

До участі в презентації запрошені представники Апарату Верховної Ради України, Державного агентства з питань електронного врядування, представники громадських організацій, журналісти, активісти.

Початок реєстрації та смачна ранкова кава з 10:30.

Форма для попередньої реєстрації на захід.

Портал відкритих даних Верховної Ради України — це веб-ресурс, на якому в структурованому вигляді містяться 109 базових наборів відкритих парламентських даних про законодавство, законопроекти, пленарні засідання, народних депутатів України та інше. 

На основі цих даних можна створювати аналітичні продукти та веб-інструменти, які б надавали інформацію про роботу парламенту у максимально доступному вигляді.  

Портали або розділи з публічною інформацією у форматі відкритих даних функціонують у парламентах Австрії, Великобританії (з окремим порталом парламенту Шотландії), Боснії і Герцеговини, Бразилії, Болгарії, Чілі, Коста-Ріки, Чеської Республіки, Данії, Франції, Італії, Норвегії, Парагваю, Швеції та Швейцарії. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.