bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зустріч Вusiness social selfie «Сталий розвиток української креативної економіки»
03.03.2016

«Вusiness social selfie» – фідбек-платформа, що покликана допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці.

Сталий розвиток - це концепція, що наголошує на встановленні балансу між екологією, соціумом та економічним розвитком. Декілька років тому рішенням ООН в ідеологію сталого розвитку було також включено культуру. Основний принцип підходу – екологічність, тобто розумне використання наявних ресурсів, балансу, коли задовольняються сьогоднішні потреби з урахування інтересів майбутніх поколінь.

Креативна економіка - швидко зростаюча галузь світової економіки. Вона динамічна в частині генерування доходів, створення робочих місць і розвитку експорту, оскільки менш прив'язана до матеріальних ресурсів. За останні 10 років світовий товарообіг креативної продукції і послуг збільшився більше ніж в два рази і досяг 624 млрд доларів США. Поряд з економічними вигодами креативна економіка створює нематеріальні цінності та забезпечує сталий розвиток, орієнтований на людину. Креативна економіка працює одночасно з українськими та світовими трендами. Перший – це перехід українців від логіки виживання до принципів самовираження. Другий – трансформація ринків зайнятості та фінансових моделей.

Саме нові ідеї, а не гроші або технології, приносять сьогодні успіх, а головне - особисте задоволення. Креативна економіка дає нове життя виробництву, послугам, торгівлі і сфері розваг. Вона змінює середовище, в якій люди хочуть жити, працювати і вчитися, де вони думають, винаходять і творять.

Програма заходу передбачає виступи спікерів, які реалізують власний креативний бізнес за принципами сталого розвитку  та сесія запитання-відповідь після виступу кожного з спікерів.

Організатори: Соціальний консалтинг “Параграф” та Міжнародна молодіжна палата JCI Ukraine.

Дата проведення: 12 березня з 17:00  до 20:00.

Місце проведення: кафе Fair Finch, вул. Воздвиженська, 45-49

Участь безкоштовна та доступна також у режимі ОНЛАЙН!

Для участі заповніть будь ласка форму реєстрації за посиланням:

http://goo.gl/forms/G1U1CK4bPI

Контакти

  • Соціальний консалтинг “Параграф”
  • Анастасія Рева
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.